Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός «κούρσας μεταλλίων» ο Βύρων Κοκκαλάνης 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός «κούρσας μεταλλίων» ο Βύρων Κοκκαλάνης 

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βύρων Κοκκαλάνης δεν κατάφερε να μπει στην «κούρσα των μεταλλίων» στα RSX ώστε να διεκδικήσει μία καλή θέση στην ιστιοδρομία όπου κρίνονται τα μετάλλια. Κατετάγη στην 11η και ολοκλήρωσε την αγωνιστική του παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.  

Η υπερπροσπάθεια που κατέβαλε στις τρεις σημερινές κούρσες δεν έφτασε. Ο κορυφαίος εν ενεργεία αθλητής στα RSX έφερε μία 7η, μία 8η και μία 4η και η διαφορά του από τον 10ο ήταν μόλις δύο β.π. Η 11η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν αντικατοπτρίζει την αξία του αθλητή. Αυτό που στοίχισε στον πρωταθλητή μας ήταν η ακύρωση, λόγω καιρικών συνθηκών, στην 5η ιστιοδρομία. Ο Ανδρέας Καριόλου από την Κύπρο κατετάγη 12ος.  

  • Ο Γιάννης Μιτάκης «έπεσε» στην 11η θέση του στόλου των Φινν ύστερα από έξι κούρσες. Έφερε μία 11η και μία 10η και έχει 44 β.π., με τον 10ο και τον 9ο να είναι στους 43 β.π. Απομένουν για την «κούρσα των μεταλλίων» τέσσερις ιστιοδρομίες.  
  • Θετική χαρακτηρίζεται η πρώτη παρουσία της Κατερίνας Δίβαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η 21χρονη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της με τη 19η θέση στα RSX.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή