Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σπανουδάκη τερμάτισε 35η στα 100μ. 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σπανουδάκη τερμάτισε 35η στα 100μ. 

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ήταν η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που αγωνίστηκε στο «βουβό» αλλά πανέμορφο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο. Αγωνίστηκε στα 100μ. και ήρθε 35η με 11.45. 

Η συμμετοχή της Ραφαέλας Σπανουδάκη στα 100μ. αποτέλεσε για την αθλήτρια το «ζέσταμα» για τα 200μ. (2/8), το οποίο είναι το «καλό» αγώνισμά της. Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη τερμάτισε την απόσταση σε 11.45 και κατέλαβε την πέμπτη θέση στη σειρά της. Νικήτρια στη σειρά της Ελληνίδας ήταν η Σέλι – Αν Φρέιζερ – Πράις με 10.84, ένα από τα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. 

«Στις προπονήσεις που έκανα στην Ιαπωνία ήμουν καλά, παρόλα αυτά στην τελευταία προπόνηση με τράβηξε ο δικέφαλος και έκανα θεραπείας. Δεν μπορούσα να βάλω κάτι παταπάνω από αυτό που έκανα. Εχω και το 200άρι μπροστά και ελπίζω εκεί να είμαι σε καλύτερη κατάσταση. Είμαι πολυ χαρούμενη, με τη συμμετοχή μου στη μεγάλη γιορτή», δήλωσε η Ραφαέλα Σπανουδάκη μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. 

Στον προκριματικό των 100 μ., η Μαρί- Τζοσέ Ταλού έτρεξε σε 10.78 και ισοφάρισε το ρεκόρ Αφρικής. Η αθλήτρια επίδοση χρυσού μεταλλίου και έδειξε τις διαθέσεις της ενόψει των επόμενων γύρων.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή