Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην «κούρσα των μεταλλίων» η Βασιλεία Καραχάλιου  

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην «κούρσα των μεταλλίων» η Βασιλεία Καραχάλιου  

Στην «κούρσα των μεταλλίων» θα αγωνιστεί η Βασιλεία Καραχάλιου.

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην «κούρσα των μεταλλίων» θα αγωνιστεί η Βασιλεία Καραχάλιου. Η πρωταθλήτρια των Λέιζερ Ράντιαλ ολοκλήρωσε την παρουσία της στο πρόγραμμα των ιστιοδρομιών με την 9η θέση και την 1η Αυγούστου θα πάρει μέρος στη medal race. 

Η Βασιλεία Καραχάλιου ξεκίνησε πολύ καλά στις ολυμπιακές ιστιοδρομίες της κλάσης της αλλά στη συνέχεια, κάποια κακά πλασαρίσματα, την έριξαν στην γενική κατάταξη. Όμως, σήμερα, χάρη στην 8η θέση στη 10η κούρσα έμεινε μέσα στη δεκάδα. Έχει 106 β.π., τους οποίους μεταφέρει στην κούρσα των μεταλλίων και μπορεί να από «μαθηματικής» πλευράς να φτάσει μέχρι την 7η θέση, κάτι όμως εξαιρετικά δύσκολο καθώς πρέπει να έρθει πρώτη και η Φιλανδή Τούλα Τενκάνεν 10η. Πιο εφικτή είναι η 8η θέση καθώς με την Φλεμ (Νορβηγία) πέντε βαθμούς διαφορά.  

Η μπουνάτσα δυσκόλεψε τις προσπάθειες των Τάκη Μάντη – Παύλου Καγιαλή στα 470 των ανδρών. Με μία 15η και μία 12η βρίσκονται στη 10η θέση της γενικής κατάταξης. Μένουν τέσσερις ιστιοδρομίες. Στις γυναίκες, οι Αριάδνη Σπανάκη – Αιμιλία Τσουλφά είναι 17ες.     

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή