Stoiximan: Υπερήφανος Χορηγός των Πρωταθλητών
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
stoiximan-υπερήφανος-χορηγός-των-πρωταθλητών-561451189

Stoiximan: Υπερήφανος Χορηγός των Πρωταθλητών

Μια χώρα με το βλέμμα ψηλά.

Η Stoiximan από την αρχή της δραστηριότητάς της επενδύει στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου και διευρυμένου Προγράμματος Χορηγιών, στηρίζοντας έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό τόσο σε επίπεδο αθλητικών σωματείων, συλλόγων και εθνικών ομάδων, όσο και μεμονωμένων αθλητών και αθλητριών. Παράλληλα, διεύρυνε το χορηγικό της πρόγραμμα ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, της οποίας αποτελεί μέχρι και σήμερα Υπερήφανο Χορηγό, συμβάλλοντας έμπρακτα στην υλοποίηση του πλάνου δράσεων για τη διάδοση του Ολυμπιακού Κινήματος. Πριν από πέντε χρόνια συνέστησε μία από τις πολυπληθέστερες χορηγικές αθλητικές ομάδες στη χώρα πριν από την εκκίνηση του ταξιδιού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο το 2016 και είχε τη χαρά και την τιμή να προσθέτει σταδιακά στο δυναμικό της τους τρεις Χρυσούς Ολυμπιονίκες.

Stoiximan: Υπερήφανος Χορηγός των Πρωταθλητών-1

Στον δρόμο για το Τόκιο της Ιαπωνίας, η Stoiximan αγκάλιασε και πάλι 17 ταλαντούχους αθλητές και τις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης, στηρίζοντας το ταξίδι τους στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως. Η ομάδα των Πρωταθλητών που στηρίζει η Stoiximan εκπροσωπεί ένα μεγάλο μέρος της δέσμευσής της για την ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη και την ενίσχυση του αθλητισμού στη χώρα μας, στηρίζοντας εκείνους τους ανθρώπους που ξεπερνούν τον εαυτό τους καθημερινά, που ξεχωρίζουν για την ψυχή που καταθέτουν, αποδεικνύοντας ότι οι στόχοι και τα όνειρα βρίσκονται πάντα εκεί έξω για να κατακτώνται.

Stoiximan: Υπερήφανος Χορηγός των Πρωταθλητών-2

Πιστή στην αξία της «Στηρίζουμε τους ήρωες του σήμερα, εμπνέουμε τους ήρωες του αύριο», η Stoiximan στηρίζει την προσπάθεια των 12 αθλητών και της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και συγκεκριμένα των Λευτέρη Πετρούνια, Κατερίνας Στεφανίδη, Άννας Κορακάκη, Χρήστου Βολικάκη, Μαρίας Πρεβολαράκη, Μίλτου Τεντόγλου, Βασιλείας Καραχάλιου, Γιώργου Πιλίδη, Κριστιάν Γκολομέεβ, Χριστίνας Μπούρμπου, Αννέτας Κυρίδου, Μαρίας Κυρίδου καθώς και της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών. Η Stoiximan θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων εκείνων που επιμένουν παρά τις αντιξοότητες να κατακτούν κορυφές, αναδεικνύοντας αυτό που πρεσβεύουν καλύτερα: την προσπάθεια, τη συνεχή μάχη, τον στόχο σε κάτι μεγαλύτερο, την Ελλάδα.

Γνωρίστε τους αθλητές της Stoiximan στο iroes.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή