Πίκρα για Αρη, η Αστάνα είχε τη λύση στο τέλος

Πίκρα για Αρη, η Αστάνα είχε τη λύση στο τέλος

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά τελικά ο Αρης γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από την Αστάνα με γκολ που δέχτηκε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, καθώς η νίκη του με 2-1 δεν ήταν αρκετή για να τον στείλει στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν με 2-0 στο 90ό λεπτό, χάρη στα τέρματα του Μάνου και του Σάσα, όμως λίγα δευτερόλεπτα πριν το ματς πάει στα πέναλτι, ο Μπίτρι με κεφαλιά χάρισε το εισιτήριο της πρόκρισης στην Αστάνα.

Η ήττα του με 2-0 στο πρώτο ματς στο Καζαχστάν δεν άφηνε και πολλές επιλογές στον Ακη Μάντζιο στο πώς θα έπρεπε να διαχειριστεί την αναμέτρηση. Ο Αρης πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, από τη στιγμή μάλιστα που και η Αστάνα είχε όπως φάνηκε από την αρχή πρώτο μέλημα όχι να σκοράρει, αλλά να διαφυλάξει τα όσα είχε πετύχει στο «σπίτι» της. Στο 36ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ, ο Φαμπιάνο έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο γκολκίπερ της Αστάνα απέκρουσε, αλλά ο Μάνος πήρε το… ριμπάουντ και με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο γόρδιος δεσμός λύθηκε από ένα κόρνερ, καθώς στο 78ο λεπτό ο Λούκα Σάσα με κεφαλιά νίκησε τον Νεπογκόντοφ και ο Αρης ισοφάρισε το σκορ της ήττας του στο πρώτο ματς. Μάλιστα οι «κίτρινοι» έδειχναν ικανοί να καταφέρουν στο 90ό λεπτό την ολική ανατροπή, όμως η αποβολή του Ματέο Γκαρσία στο 87΄ άλλαξε τα δεδομένα και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί ο Αρης είχε τρεις καλές στιγμές για να κλειδώσει την πρόκριση, όμως ό,τι δεν κατάφεραν οι παίκτες του, το κατάφερε η Αστάνα με την κεφαλιά του Μπίτρι στην εκπνοή των 120 λεπτών.

ΑΡΗΣ: Ντε Μάτος, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Σάσα, Ματίγια (83΄ Τζέγκο), Μαντσίνι (68΄ Ματέο Γκαρσία), Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα, Μάνος (102΄ Μπρούνο).

ΑΣΤΑΝΑ: Νεπογκόντοβ (91΄ Ζαρούτσκι), Ρουκάβινα, Μπίτρι, Τομάσεβιτς, Μπεϊσεμπέκοβ, Εμπόνγκ, Κούατ (64΄ Γκούρμαν), Τσουπέρκα, Μπετσιράι (46΄ Καντέτε), Εουζένιο, Μπαρσεγκιάν (79΄ Αϊμπέτοφ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή