Ολυμπιακοί Αγώνες: Η εθνική πόλο νίκησε τη Ν. Αφρική 28-5

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η εθνική πόλο νίκησε τη Ν. Αφρική 28-5

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών παρέμεινε αήττητη και στην πρώτη θέση του ομίλου της

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε …ρυθμούς προπόνησης η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών νίκησε τη Ν. Αφρική με 28-5 και παρέμεινε αήττητη και στην πρώτη θέση του ομίλου της.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην πρώτη φάση της διοργώνασης τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/8, 05:30). Θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ, και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον κρίσιμο προημιτελικό της Τετάρτης (4/8).

Οι διεθνείς μας δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα σε κανένα σημείο του αγώνα, ο οποίος εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο των «δελφινιών» μας. Η εθνική είχε σχεδόν το απόλυτο στον παίκτη παραπάνω 7/8 και αντιμετωσε τον αντίπαλο της με σοβαρότητα χωρίς να χαλαρώσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Τα οκτάλεπτα: 1-7, 2-5, 1-7, 1-9

ΕΛΛΑΔΑ: Γαλλανίδης, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 3, Καπότσης 3, Φουντούλης 5, Παπαναστασίου 3, Αργυρόπουλος 4, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης 3, Βλαχόπουλος 2, Δερβίσης 2.

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ: Μέι, Καρντ 1, Ρέζελμαν, Μπάντενχορστ 1, Λάουρενσον, Στόουν 2, Έβεζαρντ 1, Ρόντα, Μάργκρο, Μέιμαν, Νέιλ, Στιούαρτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή