Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 8η θέση ανέβηκαν οι Μάντης – Καγιαλής

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 8η θέση ανέβηκαν οι Μάντης – Καγιαλής

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο πολύ καλά πλασαρίσματα οι Τάκης Μάντης – Παύλος Καγιαλής βελτίωσαν τη θέση τους στην γενική κατάσταση των 470.

Οι «χάλκινοι» ολυμπιονίκες του Ρίο βρίσκονται στην 8η θέση και απομένουν δύο ιστιοδρομίες μέχρι την «κούρσα των μεταλλίων».  

Στα 470 των ανδρών ο συναγωνισμός είναι μεγάλος. Χαρακτηριστικό είναι ότι η διαφορά των αγωνιζομένων στους βαθμούς, με εξαίρεση το εκπληκτικό πλήρωμα της Αυστραλίας (Μάθιου Μπέλτσερ: χρυσός και ασημένιος σε Λονδίνο και Ρίο, Ράιαν Γουίλ: ασημένιος στο Ρίο), είναι μικρή.  

Δύο κούρσες έχουν μείνει μέχρι τη Medal Race και για τα 470 των γυναικών. Οι Αριάδνη Σπανάκη – Αιμιλία Τσουλφά ανέβηκαν στη 15η θέση και τις χωρίζουν από την πρώτη δεκάδα 21 βαθμοί.  

  • Στα Φινν, ο Γιάννης Μιτάκης δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα. Ο ιστιοπλόος που, ελάχιστες ημέρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής για Τόκιο νόσησε με Covid 19 με αποτέλεσμα να μην προπονείται, ήρθε 12ος στη γενική κατάταξη. 
  • Για τρεις βαθμούς δεν μπήκε στα μετάλλια ο Κύπριος ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης. Συγκέντρωσε 88β.π. ενώ ο Χέρμαν Τόμασκγκααρντ από τη Νορβηγία που ήρθε 3ος είχε 85. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ΜατΟυέρν από την Αυστραλία και το ασημένιο ο Τόντσι Στιπάνοβιτς από την Κροατία.    

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή