Ολυμπιακοί Αγώνες: Στους ημιτελικούς των 200μ. η Σπανουδάκη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στους ημιτελικούς των 200μ. η Σπανουδάκη

Η Ελληνίδα έτρεξε στην δεύτερη προκριματική σειρά και τερμάτισε στην πέμπτη θέση με 23.16 (0,4)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους απογευματινούς ημιτελικούς των 200μ. προκρίθηκε η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Η Ελληνίδα έτρεξε στην δεύτερη προκριματική σειρά και τερμάτισε στην πέμπτη θέση με 23.16 (0,4). Χάρη σε αυτόν τον χρόνο, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο φετινό ατομικό της ρεκόρ (23.11), πήρε το «εισιτήριο». 

Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη έτρεξε στην ίδια σειρά με την ολυμπιονίκη Σέλι – Αν Φρέιζερ (Τζαμάικα), η οποία τερμάτισε σε 22.22. Η Ραφαέλα ήρθε πέμπτη και για ένα χιλιοστό θα έμενε εκτός ημιτελικών καθώς ως τρίτη πέρασε η Ιταλίδα Χούπερ που έκανε επίσης 23.16 (είχε .151 στα χιλιοστά έναντι .152 της Σπανουδάκη). Επειδή όμως ο χρόνος της ήταν ίδιος με αυτόν της τελευταίας επιλαχούσας θα πάρει θέση στον βατήρα των ημιτελικών (13.32). Προκρίθηκε με την 22η επίδοση.   

Στους προκριματικούς της σφυροβολίας συμμετείχαν δύο αθλητές μας. Ο Μιχάλης Αναστασάκης, στη δεύτερη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες είχε καλύτερη βολή στα 73,52 μ., από την πρώτη του προσπάθεια ενώ πέτυχε 73,22 μ. στη δεύτερη προσπάθεια του και ήταν άκυρος στο τρίτο. Ο Αναστασάκης ήταν 10ος στο γκρουπ του και 22ος στο σύνολο. Στο πρώτο γκρουπ αγωνίστηκε ο Χρήστο Φραντζεσκάκης. Στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση είχε καλύτερη βολή στα 72,19 μ. Ήρθε 13ος στο γκρουπ του και 25ος στο σύνολο.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή