Ολυμπιακοί Αγώνες: Το Μαυροβούνιο στον δρόμο της εθνικής πόλο – «Εάν κάνουμε ένα καλό παιχνίδι μπορούμε να κερδίσουμε»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το Μαυροβούνιο στον δρόμο της εθνικής πόλο – «Εάν κάνουμε ένα καλό παιχνίδι μπορούμε να κερδίσουμε»

Τι δήλωσε ο Αλ. Παπαναστασίου στο kathimerini.gr

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Μαυροβούνιο θα είναι ο αντίπαλος της εθνικής ομάδας των ανδρών στον προημιτελικό, στα χιαστί παιχνίδια του ολυμπιακού τουρνουά πόλο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη και με νίκη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προκριθεί στους ημιτελικούς.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακοί Αγώνες: Εντυπωσιακή νίκη η εθνική πόλο απέναντι στις ΗΠΑ – Πρωτιά στον όμιλο (βίντεο)

Η «χρυσή» ολυμπιονίκης του 2016 Σερβία επιβλήθηκε του Μαυροβουνίου με 13-6. Οι Σέρβοι θα αντιμετωπίσουν την Ιταλία στους προημιτελικούς και η Ελλάδα το Μαυροβούνιο, μία ομάδα που, σύμφωνα με τους ανθρώπους του πόλο, ταιριάζει καλύτερα «στη χημεία του παιχνιδιού» με την ελληνική.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Μίλτος Τεντόγλου (βίντεο)

«Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Την έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου. Τη γνωρίζουμε αλλά και μας γνωρίζει. Ο αγώνας της Τετάρτης θα είναι μία αναμέτρηση ανάμεσα σε ισάξιες ομάδες. Εάν κάνουμε ένα καλό παιχνίδι μπορούμε να κερδίσουμε», δήλωσε ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου στο kathimerini.gr.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Μίλτος Τεντόγλου: Από το παρκούρ στην κορυφή του ολυμπιακού βάθρου

  • Οι ασθενείς άνεμοι δεν επέτρεψαν να διεξαχθούν ιστιοδρομίες στη θαλάσσια περιοχή της Ενοσίμα. Οι σημερινές κούρσες έχουν αναβληθεί.  
  • Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, ανακοίνωσε σήμερα άλλα 17 κρούσματα της Covid-19 που «συνδέονται» με τους Αγώνες. Από αυτά το ένα αφορά αθλητή. Το σύνολο των κρουσμάτων που έχουν ανιχνευτεί από την 1η Ιουλίου, έφτασε τα 276.     
  • Η Τζασμίν Καμάτσο-Κουίν από το Πουέρτο Ρίκο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 100μ. εμπ. Τερμάτισε σε 12.37 ύστερα από μία εντυπωσιακή κούρσα με εντυπωσιακό φινάλε στα τελευταία 30 μέτρα. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Αμερικανίδα Κέντρα Χάρισον με 12.52 και το χάλκινο μετάλλιο η Μέγκαν Τάπερ από την Τζαμάικα με 12.55.

Τελευταίες ειδήσεις

Καύσωνας: Kατά κύματα τα καυτά κύματα – Σήμερα η πιο ζεστή ημέρα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή