Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Λευτέρη Πετρούνια για το χάλκινο μετάλλιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Λευτέρη Πετρούνια για το χάλκινο μετάλλιο

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγχαρητήρια μηνύματα για το χάλκινο μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έστειλαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Πρότυπο αθλητή, με λαμπρή πορεία και σημαντικές επιτυχίες, ο Λευτέρης Πετρούνιας με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε πρόσφερε στον ελληνικό αθλητισμό μια ακόμη παγκόσμια διάκριση. Θερμά συγχαρητήρια», ανέφερε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

 

«Ο “‘Αρχοντας των Κρίκων” μας γέμισε χαρά για ακόμη μία φορά. Με το πείσμα του, το ήθος του, τη σκληρή δουλειά, κυνήγησε το όνειρο και κέρδισε το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες», σημείωσε, από την πλευρά του ο Κυριάκος Μηστοτάκης. 

«Λένε ότι πιο δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στο βάθρο αλλά να παραμείνεις για χρόνια εκεί. Ο Λευτέρης Πετρούνιας το κατάφερε. Είναι ένας αθλητής παγκόσμιας ακτινοβολίας και είμαστε πολύ περήφανοι για όλα όσα έχει πετύχει», ήταν το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή