Ψάχνει γιατρικό η ΑΕΚ μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό

Ψάχνει γιατρικό η ΑΕΚ μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απόκτηση του Εχσαν Χατζισαφί ήταν η πρώτη κίνηση – αντίδραση της ΑΕΚ μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της από τη Βελέζ. Η μεταγραφή του διεθνούς Ιρανού μεσοαμυντικού, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου, είχε δρομολογηθεί πριν από τα παιχνίδια με τους Βόσνιους και ολοκληρώθηκε χθες, με την υπογραφή διετούς συμβολαίου. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι στην Ελλάδα ύστερα από τρία χρόνια. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι μέλος στο μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα και ελπίζω να βρίσκομαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ώστε να βοηθήσω κι εγώ την ΑΕΚ να κατακτήσει τους στόχους της. Θέλω να γίνουμε πρωταθλητές, να μπορέσουμε να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας και να είμαστε ικανοί να διεκδικήσουμε μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ» δήλωσε στο ΑΕΚ TV ο Χατζισαφί, ο οποίος επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 26. 

Ο Ιρανός προορίζεται για τη θέση του Ελντερ Λόπεζ, ο οποίος ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται και πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Επειτα από 4 χρόνια παρουσίας του στην Ενωση, ο Πορτογάλος αριστερός μπακ θα μπορεί τουλάχιστον να προπονείται με την πρώτη ομάδα, σε αντίθεση με τον Ολεγκ Νταντσένκο. Ο Ουκρανός δεξιός μπακ ήλθε στην Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο, απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του και ενημερώθηκε ότι μέχρι να βρει άλλη ομάδα θα προπονείται με την ΑΕΚ Β΄. «Θα συνεχίζουμε μόνο με όποιους μπορούν», ήταν το μήνυμα που έστειλαν από κοινού οι Παπαδημητρίου – Κονέ στους «κιτρινόμαυρους», λίγες ώρες πριν αρχίσουν το ξεσκαρτάρισμα. Επόμενος μεταγραφικός στόχος είναι ο 26χρονος Σουηδός της Ρεμς, Νίκλας Ελίασον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή