Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελάχιστη προσπάθεια κατέβαλε ο ΠΑΟΚ για να χαλάσει την κακή συνήθεια να χαμογελούν οι ελληνικές ομάδες μόνο στις κληρώσεις και στο γήπεδο να πανηγυρίζουν τελικά οι αντίπαλοί τους! Η ταπεινή Μποέμιανς από την Ιρλανδία έμοιαζε πολύ χαμηλό (πρώτο) εμπόδιο στον δρόμο του κυπελλούχου για τους ομίλους του Κόνφερανς Λιγκ, ήταν όμως τόσο κακός ο ίδιος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας περιόδου, σε σημείο να νιώθει και τυχερός που επέστρεψε στην Ελλάδα ηττημένος μόνο με ένα γκολ διαφορά! Το τελικό 2-1 υπέρ της Μποέμιανς μοιάζει κολακευτικό για την ομάδα του Λουτσέσκου για έναν πολύ απλό λόγο: ήταν σκιά του καλού εαυτού της, πολύ μακριά από την καλή της εικόνα των τελευταίων φιλικών και φυσικά πολύ μακρύτερα απ’ αυτό που θα περίμεναν οι οπαδοί της απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο, με μπάτζετ ομάδας β΄ κατηγορίας στην Ελλάδα. 

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει 2-0 (23΄, 52΄ Κουτ) χωρίς καλά καλά να το καταλάβει, έβγαλε μια αντίδραση στο τέλος, πέτυχε το γκολ της ελπίδας με κεφαλιά του Ολιβέιρα στο 77΄, έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-2 με τον Σφιντέρσκι στις καθυστερήσεις, αλλά στη ζυγαριά της ουσίας και των εντυπώσεων οι Ιρλανδοί ήταν καλύτεροι, απείλησαν περισσότερο απ’ όσο απειλήθηκαν, άξιζαν τη νίκη και θα έλθουν στην Τούμπα την επόμενη εβδομάδα για να πετύχουν ό,τι και η Βελέζ κόντρα στην ΑΕΚ, με την ίδια «προίκα» του 2-1. 

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ: Τάλμποτ, Λάιονς, Κόρνγουολ, Κ. Κέλι, Μπρέσλιν, Κουτ, Μπάκλκεϊ, Ντιβόι, Μπερτ (88’ Γουίλσον), Τίερνι, Γκ. Κέλι. 
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Εσίτι (63’ Κούρτιτς), Καγκάβα (63’ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί (63’ Τζόλης), Α. Ζίβκοβιτς (69’ Μουργκ), Ολιβέιρα (82’ Σφιντέρσκι). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή