Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές στο πρόγραμμα της Πέμπτης (5/8)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές στο πρόγραμμα της Πέμπτης (5/8)

Στις 13.20 θα αρχίσει ο αγώνας στο επί κοντώ όπου θα πάρουν μέρος οι δύο κορυφαίες Ελληνίδες, η «χρυσή» ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη και η τριταθλήτρια κόσμου του 2015 Νικόλ Κυριακοπούλου

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ημέρες των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι, σε ότι αφορά τις ελληνικές συμμετοχές, η μέρα που θα ξημερώσει. Μία ημέρα όπου αγωνίζονται φαβορί αλλά και αουτσάιντερ, τα οποία ενδέχεται να μετατραπούν σε φαβορί. Πέντε αθλητές και αθλήτριές μας θα πάρουν μέρος αύριο στη διοργάνωση του Τόκιο και θα προσπαθήσουν για καλές εμφανίσεις και θέσεις στο βάθρο.   

Η… πρεμιέρα, σε ότι αφορά τις ελληνικές συμμετοχές θα γίνει μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Στις 00.30, ο Άλκης Κυνηγάκης θα αγωνιστεί στην μαραθώνια κολύμβηση. Στο άθλημα που, πριν από πέντε χρόνια, ο Σπύρος Γιαννιώτης είχε κατακτήσει ασημένιο μετάλλιο, ο 22χρονος Άλκης Κυνηγάκης θα επιδιώξει ένα χρόνο καλύτερο από τις 2:02.12 που του έδωσαν την πρόκριση για το Τόκιο προκειμένου να βρεθεί ανάμεσα στην πρώτη οκτάδα.  

Στις 05.30, η Μαρία Πρεβολαράκη θα αντιμετωπίσει τη Λουίζα Βαλβέρδε από το Εκουάδορ στα 53κ. Η αντίπαλος της Πρεβολαράκη είναι πρωταθλήτρια Αμερικής και θεωρείται μία καλή αθλήτρια.  

Λίγες ώρες αργότερα (09.30), ο Χρήστος Βολικάκης θα αρχίσει την υπερπροσπάθεια στο όμνιουμ. Τα αγωνίσματα κατά σειρά είναι: 09.30: scratch, 10.27: tempo, 11.07: elimination, 11.55: points.   

Στις 13.20 θα αρχίσει ο αγώνας στο επί κοντώ όπου θα πάρουν μέρος οι δύο κορυφαίες Ελληνίδες, η «χρυσή» ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη και η τριταθλήτρια κόσμου του 2015 Νικόλ Κυριακοπούλου στην 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχουν προκριθεί και οι Χόλι Μπράντσο (Μεγάλη Βρετανία), Κέιτι Ναγκέτ (ΗΠΑ), Ανίκα Νιούελ (Καναδάς), Ρομπέιλις Πεϊνάδο (Βενεζουέλα), Ανζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία), Τίνα Σουτέι (Φινλανδία), Βίλμα Μούρτο (Φινλανδία), Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα), Ιρίνα Ζουκ (Λευκορωσία), Αντζέλικα Μπένγκτσον (Σουηδία).  

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή