Αφύπνιση ΠΑΟΚ με οδηγό τη… Βελέζ

Αφύπνιση ΠΑΟΚ με οδηγό τη… Βελέζ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πάθημα της ΑΕΚ είναι πολύ νωπό για να το αγνοήσει ο ΠΑΟΚ και να πιστέψει ότι απέναντι σε έναν σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο όπως η Μποέμιανς, η νίκη-πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ θα είναι εύκολη υπόθεση την ερχόμενη εβδομάδα στην Τούμπα. Με ένα τέτοιο υπεροπτικό βλέμμα προσέγγισε η ΑΕΚ τη ρεβάνς με τη Βελέζ και το πλήρωσε πανάκριβα, με έναν πολύ οδυνηρό ευρωπαϊκό αποκλεισμό και όλα όσα θα φέρει στην πορεία ένα τόσο αρνητικό ξεκίνημα στη νέα περίοδο. Και αυτό το πάθημα είναι ένα καλό παράδειγμα προς αποφυγήν για τον άλλο «Δικέφαλο» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε να μη χάσει τον προσανατολισμό του και πληρώσει ανάλογο τίμημα. Η εμφάνισή του, άλλωστε, στην Ιρλανδία ήταν αποκαρδιωτική και δεν επιτρέπει καμία σιγουριά, ακόμα κι αν ο αντίπαλος είναι τόσο χαμηλής δυναμικότητας. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να στέλνει πολύ ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του, αμέσως μετά την ήττα τους με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι: «Τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρει πώς θα το κάνουμε και τι θα κάνουμε. Θέλω να δω αίμα στα μάτια τους, πρέπει να πάρουμε αυτή την πρόκριση…». Και όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Τόμας Μουργκ, οι παίκτες του πήραν στα σοβαρά αυτό το μήνυμα: «Η διαφορά είναι πως για εμάς ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας της περιόδου, ενώ αυτοί έχουν παραπάνω από 20 παιχνίδια στα πόδια τους, παίζοντας κάθε τρεις μέρες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Χάσαμε έτσι τον έλεγχο του ρυθμού και τους επιτρέψαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε στην Τούμπα και να είστε σίγουροι πως θα το κάνουμε»! 

• Σύμφωνα με ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας, η Αλ Χιλάλ θα ολοκληρώσει άμεσα τη συμφωνία της με τη Γουέστ Χαμ για τον Ματέους Περέιρα, γεγονός που θα οριστικοποιήσει τη λύση του συμβολαίου του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο και την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ. Αλλα δημοσιεύματα από την Αγγλία κάνουν λόγο περί ενδιαφέροντος της Νόριτς για τον Χρήστο Τζόλη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή