Ολυμπιακοί Αγώνες: Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Παρασκευής (6/8)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Παρασκευής (6/8)

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζει η αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας πόλο των ανδρών

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ολυμπιακό αγωνιστικό πρόγραμμα της Παρασκευής θα αρχίσει την Πέμπτη για την Ελλάδα. Στις 23.30 θα αγωνιστεί ο πρώτος Έλληνας αθλητής, τρεις ημέρες πριν από την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζει η αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας πόλο των ανδρών.  

Στις 09.30, οι διεθνείς μας θα αντιμετωπίσουν την Ουγγαρία με στόχο την πρόκριση στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά πόλο. Οι Ούγγροι συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου αλλά, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης του Τόκιο, οι αθλητές του Θοδωρή Βλάχου τους νίκησαν.  

Η σημερινή ημέρα θα είναι η τελευταία με ελληνική εκπροσώπηση στον στίβο. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η Πένυ Τσινοπούλου και η Κυριακή Φιλτσισάκου, θα αγωνιστούν στα 20χλμ. βάδην, που θα διεξαχθούν στο Σαπόρο (10.30). Η Αντιγόνη Ντρισμιώτη μετέχει στη διοργάνωση με υψηλές προσδοκίες και με στόχο τη διεκδίκηση μια θέση καλύτερη από την 15η που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς του 2016. 

Νωρίς το πρωί (05.30), είναι προγραμματισμένο να αγωνιστεί ο Γιώργος Πιλίδης στα 65κ., της ελευθέρας πάλης. Ο νεαρός πρωταθλητής μας είχε δύσκολη κλήρωση. Θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό Μαγκομεντμουράντ Γκατζίεφ με στόχο την πρόκριση στους προημιτελικούς. Εφόσον τα καταφέρει αναμέενται να βρει μπροστά του τον Ρώσο πρωταθλητή Γκαζιμουράντ Ρασίντοφ, ο οποίος θεωρείται φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή