ΑΕΚ: Από τις υπογραφές στην προπόνηση ο Μισελέν

ΑΕΚ: Από τις υπογραφές στην προπόνηση ο Μισελέν

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εσπασε τα κοντέρ στα εργομετρικά, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του και πήγε κατευθείαν στα Σπάτα για προπόνηση! Ο Κλεμάν Μισελέν είναι και επισήμως πλέον παίκτης της ΑΕΚ, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι το συμβόλαιό του είναι τετραετούς διάρκειας, μέχρι το καλοκαίρι του 2025, και ότι θα φοράει τη φανέλα με το Νο 19. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ. Το να παίξω στο εξωτερικό είναι για μένα μια καινούργια εμπειρία, αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος και τιμημένος που αυτό γίνεται με τη συγκεκριμένη ομάδα κι αυτό που μένει είναι να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Αλλά το συναίσθημά μου είναι η υπερηφάνεια!», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 24χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Τουλούζ, αλλά το ξεπέταγμά του το έκανε από το 2019 με τη φανέλα της Λανς. 

Ο Μισελέν ήταν σε αγωνιστική ετοιμότητα μέχρι πριν από λίγες ημέρες, καθώς ήταν μέλος της ολυμπιακής ομάδας της Γαλλίας στο Τόκιο, όπου έπαιξε χωρίς να χάσει λεπτό και στους τρεις αγώνες της με αντιπάλους το Μεξικό, τη Νότιο Αφρική και την Ιαπωνία. Το 2016 είχε κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19, με συμπαίκτη τον Εμπαπέ: «Θα το διηγούμαι και στα παιδιά μου ότι ήμουν συμπαίκτης ενός τόσο σπουδαίου ποδοσφαιριστή! Αξέχαστη θα μου μείνει και η εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά τώρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ξεκινήσω προπονήσεις με την ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα εκπληκτική, έχω Γάλλους φίλους που μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτήν. Δεν βλέπω την ώρα να παίξουμε στο νέο μας γήπεδο, να βρεθούμε ξανά στη θέση του πρωταθλητή, να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, να ζήσουμε και πάλι μοναδικές στιγμές με τους οπαδούς μας!». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή