Θ. Βλάχος: Αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον – Υπερήφανος για τα «παιδιά» μου 

Θ. Βλάχος: Αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον – Υπερήφανος για τα «παιδιά» μου 

«Ποιος να το πίστευε ότι θα κερδίζαμε το ασημένιο μετάλλιο και θα ήμασταν στενοχωρημένοι. Πρόκειται για στιγμές ανεπανάληπτες» τόνισε ο «μαέστρος» της επιτυχίας, Θοδωρής Βλάχος

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα δάκρυα της λύπης έσμιξαν με αυτά της χαράς στα πρόσωπα των «ασημένιων» παιδιών του ελληνικού πόλο. Η πίκρα για την ήττα στον τελικό από τη Σερβία διαδέχθηκε τη χαρά για το ασημένιο μετάλλιο, κάτι που πρώτη φορά πετυχαίνει το ελληνικό πόλο 

«Ποιος να το πίστευε ότι θα κερδίζαμε το ασημένιο μετάλλιο και θα ήμασταν στενοχωρημένοι. Το παιχνίδι του τελικού δεν το διαχειριστήκαμε σωστά στην αρχή και στο τελείωμα. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ άξιο αντίπαλο που κατέκτησε δεύτερο χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ευχαριστώ τα παιδιά. Έχουμε γράψει ιστορία και έχουμε κάνει τους φίλους της υδατοσφαίρισης περήφανους. Είμαι υπερήφανος για τα “παιδιά” μου. Πρόκειται για στιγμές ανεπανάληπτες. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον. Θα έρθουν και άλλες επιτυχίες. Περιμένουμε αυτούς που μας αγαπάνε να έρθουν στο αεροδρόμια για να μας δώσουν μία γρήγορη αγκαλιά», δήλωσε αμέσως μετά το παιχνίδι στην ΕΡΤ ο «μαέστρος» της επιτυχίας Θοδωρής Βλάχος.  

Με δάκρυα στα μάτια, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας Γιάννης Φουντούλης προσπαθούσε να παρηγορήσει τους συμπαίκτες του που αγωνίστηκαν με όλες τις δυνάμεις τους για το χρυσό μετάλλιο. «Δεν περίμενα από τους συμπαίκτες μου ότι θα έχουν κερδίσει ένα ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο και θα κλαίνε. Αυτό δείχνει τι χαρακτήρες είναι πόσο γεννημένοι νικητές. Προσπάθησα να τους πω ότι αυτό που έχουμε πετύχει είναι τεράστιο και είναι νικητές», υπογράμμισε.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή