Τσάμπιονς Λιγκ: «Τελικός» απόψε για τον Ολυμπιακό

Τσάμπιονς Λιγκ: «Τελικός» απόψε για τον Ολυμπιακό

Δύσκολη αποστολή των «ερυθρόλευκων» στη Βουλγαρία κόντρα στη Λουντογκόρετς. Μαρτίνς: Είμαστε καλά προετοιμασμένοι

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα κίνητρα για την πρόκριση πολλά: το πρεστίζ, οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ και βέβαια τα χρήματα που περιμένουν τον Ολυμπιακό εάν φτάσει μέχρι τα «αστέρια». Το μεγαλύτερο κίνητρο από όλα όμως ενόψει της αποψινής ρεβάνς των «ερυθρόλευκων» με τη Λουντογκόρετς το αποκάλυψε ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς. «Παίζουμε για τον Ολυμπιακό και αυτό αρκεί…» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός λίγες ώρες προτού η ομάδα του μπει στο γήπεδο για να παλέψει για τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διοργάνωσης, καθώς έπειτα από το 1-1 του πρώτου αγώνα άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν.

Για να φτάσει όμως ο Ολυμπιακός στη νίκη, θα πρέπει να παρουσιάσει σαφώς καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από ό,τι πριν από επτά βράδια στο «Καραϊσκάκη». Ο Μαρτίνς παραδέχτηκε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να πιέσουν περισσότερο την άμυνα των αντιπάλων τους, ώστε να μη χαθεί άλλο ένα ημίχρονο και πρόσθεσε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίζουμε όπως πάντα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ονιεκούρου, δύσκολα όμως θα είναι στο αρχικό σχήμα με τον Μαρτίνς να καταλήγει στο 4-3-3. Οσον αφορά την 11άδα, σίγουροι θεωρούνται οι Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Από κει και πέρα Λαλά, Ανδρούτσος διεκδικούν το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ όσον αφορά τον παρτενέρ του Σαμέδο, Μπα και Παπασταθόπουλος «μάχονται» για τη θέση. Τέλος, αν ο Μπουχαλάκης είναι 100% έτοιμος θα είναι ο τρίτος παίκτης στα χαφ.

Η Λουντογκόρετς ανακοίνωσε ότι πουλήθηκαν και οι 5.000 εισιτήρια που τύπωσε για το παιχνίδι. Στα αγωνιστικά, ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τεκπετέι, που στο πρώτο ματς ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του, ενώ όσον αφορά το ματς τόνισε: «Σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμηθεί μια ομάδα που έχει 46 πρωταθλήματα, ωστόσο όταν σφυρίξει ο διαιτητής, δεν έχουν σημασία οι μισθοί, η ιστορία, όλα κρίνονται στο γήπεδο».

• Μετά την αποστολή βοήθειας στους πληγέντες στο Μαντούδι της Εύβοιας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στους πυροπαθείς της Ηλείας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή