Επί ποδός το Παρίσι για την υποδοχή του Λιονέλ Μέσι

Επί ποδός το Παρίσι για την υποδοχή του Λιονέλ Μέσι

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντίστροφα μετράει το Παρίσι τα τελευταία 24ωρα, για να υποδεχθεί τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος την Κυριακή αποχαιρέτησε συγκινημένος την Μπαρτσελόνα και τη Βαρκελώνη και, ύστερα από 21 χρόνια, είναι έτοιμος να πατήσει το πόδι του στη γαλλική πρωτεύουσα, για να ανοίξει έναν νέο κύκλο στην καριέρα του με την Παρί Σεν Ζερμέν, πιθανότατα τον τελευταίο. Ο 34χρονος σούπερ σταρ ίσως και σήμερα βρεθεί στην Πόλη του Φωτός για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με τους Παριζιάνους, να υπογράψει και να παρουσιαστεί στον Πύργο του Αϊφελ, τον οποίο ο γαλλικός σύλλογος έχει νοικιάσει για την περίσταση. Μια αστρονομική συμφωνία, που θα του αποφέρει 35 εκατομμύρια ετησίως για τα επόμενα τρία χρόνια, υποχρεώνοντας την Παρί να προχωρήσει σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών της ώστε να φέρει σε ισορροπία τον προϋπολογισμό της.

Παρά το γεγονός πως έστω και την ύστατη ώρα υπήρξαν δημοσιεύματα περί «σφήνας» από άλλα κλαμπ, όπως για παράδειγμα αυτό της Τσέλσι, η συμφωνία φαίνεται πως έχει οριστικοποιηθεί καθώς οι δικηγόροι του Αργεντινού άσου τις προηγούμενες ημέρες ολοκλήρωσαν με τη διοίκηση της Παρί όλες τις λεπτομέρειες.

Ο ίδιος χθες πέρασε τις τελευταίες ξέγνοιαστες στιγμές του στη βίλα του στη Βαρκελώνη, την ώρα που εκατοντάδες οπαδοί των πρωτευουσιάνων είχαν συγκεντρωθεί έξω από το «Παρκ ντε Πρενς» και το αεροδρόμιο του Παρισιού, περιμένοντας να τον αποθεώσουν, χωρίς να γνωρίζουν πότε και αν θα αφιχθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή