Λιονέλ Μέσι: Υποδοχή «Μεσσία», συμβόλαιο βασιλέως

Λιονέλ Μέσι: Υποδοχή «Μεσσία», συμβόλαιο βασιλέως

Στο «Παρκ ντε Πρενς» θα γίνει το πρωί της Τετάρτης στις 11 π.μ. τοπική ώρα (12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας) η επίσημη παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο «Παρκ ντε Πρενς» θα γίνει το πρωί της Τετάρτης στις 11 π.μ. τοπική ώρα (12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας) η επίσημη παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός άσος συμφώνησε σε όλα με τον γαλλικό σύλλογο και έφτασε νωρίτερα τη Τρίτη στο Παρίσι, όπου εκατοντάδες φίλοι της ομάδας του περίμεναν στο αεροδρόμιο Μπουρζέ για να τον αποθεώσουν.

 

Φορώντας μία μπλούζα που έγραφε «Εδώ είναι Παρίσι», ο Μέσι χαιρέτησε χαμογελαστός τους συγκεντρωμένους φιλάθλους και αναχώρησε κατευθείαν, με προορισμό νοσοκομείο της γαλλικής πρωτεύουσας. Εκεί, ο μέχρι πρότινος παίκτης της Μπαρτσελόνα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν βάλει την υπογραφή του στο -κατά τις πληροφορίες διετές- συμβόλαιο στο οποίο συμφώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Λιονέλ Μέσι: Υποδοχή «Μεσσία», συμβόλαιο βασιλέως-1
Caption

 

Η Παρί δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο διάρκειας 13 δευτερολέπτων, που μεταξύ άλλων δείχνει ένα αεροπλάνο που πετάει, τις έξι Χρυσές Μπάλες του Μέσι με φόντο τον Πύργο του Αϊφελ, αλλά και μία εικόνα με τις φανέλες των Νεϊμάρ και Μπαπέ, με ένα κενό ενδιάμεσα, το οποίο προφανώς έρχεται να… καλύψει ο μέχρι πρότινος παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο γαλλικός σύλλογος προσέφερε στον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ύψους 31,5 εκατ. ευρώ ετησίως

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή