Ανεβάζει στροφές ο ΠΑΟ, 1-1 με ΑΠΟΕΛ

Ανεβάζει στροφές ο ΠΑΟ, 1-1 με ΑΠΟΕΛ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλές εντυπώσεις, κυρίως στο β΄ ημίχρονο, άφησε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ, στο πρώτο παιχνίδι με κόσμο στη Λεωφόρο μετά τον Μάιο του 2018, αρχικά λόγω της μετακόμισής του στο ΟΑΚΑ και εν συνεχεία λόγω της πανδημίας. 

Το γεγονός αυτό όμως δεν συγκίνησε τους οπαδούς του, καθώς το πρώτο και μοναδικό φιλικό με κόσμο στην ιστορική του έδρα παρακολούθησαν λιγότεροι από 1.500 φίλαθλοι. Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή και την μπάλα στα πόδια τους στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, αλλά παραγωγικά πήραν λιγότερα απ’ όσα δικαιούνταν. 

Στο α΄ ημίχρονο απείλησαν μόνο με το δοκάρι του Εμπαγκοτό στο 43΄, ενώ στο β΄ μέρος είχαν καλύτερες στιγμές, με κορυφαία το γκολ της ισοφάρισης από τον Καμπετσή στο 49΄, ύστερα από καταπληκτική «ποδιά» και ασίστ του Χατζηγιοβάνη, ο οποίος είχε και δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ στο 75΄. Εκτός από τις αργές επιστροφές, μεγάλο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό ήταν και οι στατικές φάσεις αμυντικά. 

Από κεφαλιά του Θεοδώρου σε κόρνερ έγινε το 0-1 στο 21΄, με κεφαλιά από φάουλ δέχθηκε άλλο ένα που δεν μέτρησε (66΄ Καρώ, οφσάιντ) και με μια άλλη κεφαλιά, ο Βινίσιους σημάδεψε το δοκάρι στο 51΄. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (76΄ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (76΄ Σάντσες), Χουάνκαρ (88΄ Χατζηθεοδωρίδης), Βέλεθ (84΄ Σάρλια), Σιδεράς, Χατζηγιοβάνης (76΄ Αγιούμπ), Πέρεθ (84΄ Σαβιέρ), Καρλίτος (46΄ Καμπετσής), Βιγιαφάνες (71΄ Μπουζούκης), Εμπαγκοτό (46΄ Αϊτόρ), Μαουρίσιο (71΄ Αλεξανδρόπουλος). 
ΑΠΟΕΛ: Ουζόχο, Καρώ, Βινίσιους (88΄ Γουίλερ), Νταουσβίλι (64΄ Λουντέμο), Εφρέμ (76΄ Ντογκαλά), Ντε Βινσέντι, Κβιτάλα, Θεοδώρου (86΄ Σατσιάς), Τσεμπάκ (64΄ Σάντος), Ζαμπάλα, Κάμπος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή