Ώρα ανατροπής και πρόκρισης για ΠΑΟΚ

Ώρα ανατροπής και πρόκρισης για ΠΑΟΚ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ολοι όσοι βρίσκονται στον ΠΑΟΚ καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε, με πρώτους τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να φτιάξουμε τη νοοτροπία και το όνομα του νικητή», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της αποψινής (20.00) ρεβάνς με τη Μποέμιαν στην Τούμπα. 

Το 2-1 του πρώτου αγώνα δίνει στους Ιρλανδούς ένα μικρό προβάδισμα και αγχώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά η διαφορά ποιότητας, η ανάγκη της πρόκρισης και η δύναμη της Τούμπας χρίζουν την ελληνική ομάδα φαβορί. 

«Βλέπω μια τεράστια θέληση. Δεν μας προκαλεί παραπάνω πίεση η αποτυχία των άλλων ελληνικών ομάδων, παρότι όλες μπορούσαν να προκριθούν. Πρέπει να κτίσουμε την ψυχολογία μας κι αυτό θα γίνει μόνο μέσα από τα παιχνίδια» τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κρέσπο, Ολιβέιρα, όχι όμως και τους Ιγκανσον, Αουγκούστο. 

Ο Λουτσέσκου δήλωσε απόλυτα σύμφωνος με τη μεταγραφή του Τζιόλη στη Νόριτς: «Είναι ένα όνειρο να παίζεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και ήταν ίσως η μοναδική του ευκαιρία. Για μένα ήταν η ιδανική στιγμή να φύγει για τον ίδιο και για τον ΠΑΟΚ. Η θέλησή του ήταν τεράστια γι’ αυτή τη μεταγραφή. Αν έμενε, δεν ξέραμε το πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση αργότερα, αν θα μπορούσε να προσφέρει στο μέλλον…»! 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή