Πρέμιερ Λιγκ: Σέντρα με επεισόδια στην Αγγλία (βίντεο)

Πρέμιερ Λιγκ: Σέντρα με επεισόδια στην Αγγλία (βίντεο)

Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λιντς

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πρέμιερ Λιγκ επέστρεψε στη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο με την πρώτη αγωνιστική της σεζόν 2021-2022, ωστόσο μαζί του δεν επέστρεψαν μόνο οι γεμάτες εξέδρες αλλά και τα επεισόδια.

Μερικές ώρες πριν τη σέντρα στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λιντς, δύο από τις ιστορικότερες και δημοφιλέστερες ομάδες στην Αγγλία, σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ των αντίπαλων οπαδών στους δρόμους του Μάντσεστερ, με την τοπική αστυνομία να μοιάζει ανίκανη να περιορίσει τη δράση των χούλιγκαν.

Οι πολυάριθμοι οπαδοί της Λιντς που έκαναν το σύντομο ταξίδι ως το Μάντσεστερ έκαναν από το πρωί του Σαββάτου αισθητή την παρουσία τους στην πόλη.

Δεν άργησαν να προκύψουν οι… αντιπαραθέσεις, με αποτέλεσμα τις μάχες σώμα με σώμα στους δρόμους του Μάντσεστερ, στην περιοχή του Ντίνσγκεϊτ, ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων.

Τελικά η αστυνομία προέβη σε έξι συλλήψεις.

Σε αντίθεση με τις μάλλον… ισορροπημένες οδομαχίες των Άγγλων οπαδών, στο γήπεδο του Ολντ Τράφορντ το ματς μόνο ισορροπημένο δεν ήταν, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με χαρακτηριστική ευκολία όπως μαρτυρά και το τελικό 5-1.

Πηγή: The Independent, Manchester Evening News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή