Μπάσκετ: Ανανέωσε Ρος ο ΠΑΟ, στην ΑΕΚ ο Παππάς

Μπάσκετ: Ανανέωσε Ρος ο ΠΑΟ, στην ΑΕΚ ο Παππάς

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η θετική παρουσία του Χάουαρντ Σαντ Ρος στον Παναθηναϊκό την περυσινή σεζόν επιβραβεύθηκε με την επέκταση του συμβολαίου του με τους «πράσινους» για ακόμη δύο χρόνια. Ο 30χρονος Κουβανός άσος, ο οποίος είχε 7,2 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ μέσον όρο στην Ευρωλίγκα, θα φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος μέχρι το 2023, δίνοντας πολύτιμες λύσεις. 

Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Τι Τζέι Μπρέι που ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους, παρά το γεγονός πως είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Αμερικανό υπήρχε και ρήτρα 100.000 ευρώ στην περίπτωση που ο παίκτης συνέχιζε σε άλλη ομάδα την καριέρα του, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τη φετινή σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο άδειασε και μία θέση ξένου στους «πράσινους» που εντός της εβδομάδας ξεκινούν την προετοιμασία τους, με τα νέα αποκτήματα (Πέρι, Φλόιντ, Ουάιτ, Μέικον) να βρίσκονται ήδη στην Αθήνα και να περνούν από ιατρικές εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ, παίκτης της ΑΕΚ είναι από χθες ο Νίκος Παππάς, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Ο 31χρονος διεθνής γκαρντ, με την επταετή θητεία στον Παναθηναϊκό, τον περασμένο Φεβρουάριο συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην πολωνική Ζιελόνα Γκόρα, αλλά λίγες μέρες μετά τραυματίστηκε και έμεινε εκτός γηπέδων έως το τέλος της περιόδου. Στις πρώτες δηλώσεις του δεν έκρυψε πως ο Παναθηναϊκός παραμένει στην καρδιά του, ευχαριστώντας τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλο αλλά και τους οργανωμένους οπαδούς της «Ενωσης» για την αποδοχή τους. Ο Ολυμπιακός παραχώρησε στο Λαύριο με τη μορφή δανεισμού τον 20χρονο γκαρντ Αλέξανδρο Νικολαΐδη.
• Την προσεχή Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση του Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών καθώς και των εθνικών πρωταθλημάτων, πλην της Basket League.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή