Βλάχος: Δεν έχω μιλήσει με Ολυμπιακό, θα μιλήσω πάλι με ΚΟΕ

Βλάχος: Δεν έχω μιλήσει με Ολυμπιακό, θα μιλήσω πάλι με ΚΟΕ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οταν επιθυμούν δύο πλευρές, υπάρχουν λύσεις», είχε δηλώσει ο πρόεδρος της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, κατά την άφιξη της εθνικής ομάδας πόλο από το Τόκιο, αναφερόμενος στην παραμονή ή μη του προπονητή Θοδωρή Βλάχου στον πάγκο των «ασημένιων» ολυμπιονικών. Ο καταξιωμένος προπονητής έχει αποφασίσει να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Μέσα στις επόμενες ημέρες, όταν πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις όλων των πλευρών, θα φανεί τι θα συμβεί με την Εθνική.  

Ο Θοδωρής Βλάχος από την πρώτη στιγμή, και όπως είχε πει και στην «Κ», δεν έκρυψε ότι θα μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό και από αυτήν τη συζήτηση θα κριθούν όλα. «Από την αρχή έχω πει ότι θα μείνω στον Ολυμπιακό. Από τότε που το είπα δεν έχει υπάρξει κάτι άλλο. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία. Με τον Ολυμπιακό δεν έχω μιλήσει ακόμη. Με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος θα ξαναμιλήσω. Δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι», μας επανέλαβε χθες ο προπονητής.  

Η διοίκηση της ΚΟΕ από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομοσπονδίας δεν έχει κρύψει ότι δεν θέλει οι ομοσπονδιακοί προπονητές να έχουν επαγγελματικές σχέσεις με σωματεία. Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του κ. Βλάχου, τις τελευταίες ώρες, πληροφορίες κάνουν λόγο για παραμονή στον Ολυμπιακό μέχρι τον προσεχή Μάιο και ύστερα να έχει αποκλειστική συνεργασία με την εθνική ομάδα. Ο σχεδιασμός όμως των «ερυθρολεύκων», τον οποίο έχει εισηγηθεί ο προπονητής, έχει πραγματοποιηθεί με βάθος τριετίας.    

Η διοίκηση της ΚΟΕ δεν έχει κρύψει πως επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον προπονητή της εθνικής ανδρών, αλλά οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται μετά τις συναντήσεις όλων των εμπλεκομένων. «Υπάρχει καλή διάθεση από όλες τις πλευρές και έχουν γίνει συζητήσεις», μας είπε ο κ. Γιαννόπουλος.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή