Σούπερ Λιγκ: Χαραμάδα ελπίδας στα τηλεοπτικά

Σούπερ Λιγκ: Χαραμάδα ελπίδας στα τηλεοπτικά

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αδιέξοδο στις γενικές συνελεύσεις της Σούπερ Λιγκ συνεχίστηκε και χθες, ωστόσο υπάρχει πλέον μεγάλη αισιοδοξία πως το νέο πρωτάθλημα μπορεί να έχει ορίζοντα έναρξης το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29 Αυγούστου) και να αποφευχθεί η μακρινή μετάθεση για το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου.
Σημαντικό ρόλο προς την κατεύθυνση αυτή παίζει η διαφαινόμενη συμφωνία του Αστέρα Τρίπολης με τη Nova. 

Οι Αρκάδες διαπραγματεύτηκαν μόνοι τους με την τηλεοπτική πλατφόρμα, φέρεται να έχουν δώσει τα χέρια αντί του ποσού του 1,6 εκατ. ευρώ και έτσι «απελευθέρωσαν» το συγκεκριμένο ποσό, το οποίο μπορεί να διατεθεί από την Cosmote στις διαπραγματεύσεις που κάνει με τους άλλους πέντε μικρομεσαίους (Βόλος, Απόλλων Σμ., Παναιτωλικός, Λαμία, Ιωνικός). Το 1,3 εκατ. ευρώ που τους πρόσφερε το κανάλι ανεβαίνει πλέον σε 1,6 εκατ. ευρώ, ποσό που καλύπτει τις απαιτήσεις τους σε μεγάλο βαθμό. 

Επίσης, παρά το γεγονός πως στη χθεσινή ψηφοφορία για την έγκριση της προκήρυξης αναδείχθηκε και πάλι η απόλυτη ισορροπία (7-7), ΑΕΚ και ΟΦΗ τάχθηκαν υπέρ της κεντρικής διαχείρισης από τη σεζόν 2023-2024.

Αυτό φυσικά με την προϋπόθεση πως οι «άστεγοι» θα υπαναχωρήσουν τη Δευτέρα, ψηφίζοντας αρχικά την προκήρυξη του πρωταθλήματος ώστε αυτό να ξεκινήσει. 

Οι «άστεγοι» θέλουν η κεντρική διαχείριση να περάσει στο καταστατικό άμεσα και να εφαρμοστεί από την περίοδο 2022-2023, όμως η νέα εξέλιξη αλλά και το ότι ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΟΦΗ έχουν συμφωνήσει ήδη με την Cosmote για δύο χρόνια πιθανότατα θα τους κάνει να αλλάξουν ρότα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή