Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους ημιτελικούς του τουρνουά στο Σινσινάτι 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους ημιτελικούς του τουρνουά στο Σινσινάτι 

Τα ξημερώματα της Κυριακής θα αντιμετωπίσει τον Σάσα Ζβέρεφ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για δεύτερη σερί χρονιά ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους ημιτελικούς του τουρνουά στο Σινσινάτι. Νίκησε τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ με 6-2, 5-7, 6-1 σε 2 ώρες και 12 λεπτά. Πρόκειται για τον ένατο φετινό ημιτελικό του πρωταθλητή. Τα ξημερώματα της Κυριακής θα αντιμετωπίσει τον Σάσα Ζβέρεφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σημείωσε 22 winners και είχε 20 αβίαστα, ενώ ο Αλιασίμ είχε αντίστοιχα 20 και 34. Έχασε μόνο 8 πόντους πίσω από το πρώτο σερβίς του. Η πορεία του τενίστα μας στη διοργάνωση στέλνει ενθαρρυντικά εν όψει του αμερικανικού όπεν.

«Το τένις είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας και συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Είναι σημαντικό να παραμείνεις στις ρίζες σου και σε αυτό που κάνεις καλύτερα. Μπορεί να μην ήταν ιδανικό το παιχνίδι μου στο δεύτερο σετ, ειδικά όταν πέταξα τόσες πολλές ευκαιρίες και είχα μια τόσο καλή ευκαιρία να το κλείσω λίγο νωρίτερα. Αλλά με πολλή υπομονή και προσπαθώντας να βρω αυτήν την ευκαιρία στο τρίτο σετ, μπήκα, ήμουν πραγματικά αποφασισμένος και δεν το άφησα. Ήμουν αποφασισμένος, άγριος και θυμωμένος όταν έπρεπε. Είμαι γεμάτος με πολλά συναισθήματα αυτή τη στιγμή. Τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα κάποια στιγμή και έπρεπε να βρω διαφορετικές λύσεις και να βρω μερικές νέες ιδέες και το έκανα. Έκανα μια δική μου επιλογή να μπω με επιθετικότητα και να χτίσω το παιχνίδι», δήλωσε, στη συνέντευξη Τύπου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή