Ανακοίνωσε Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός, «πράσινος» ο Εβανς

Ανακοίνωσε Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός, «πράσινος» ο Εβανς

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διαδρομή του Τάιλερ Ντόρσεϊ από το Τελ Αβίβ προς τις ΗΠΑ και από τη Μακάμπι στον λαμπερό κόσμο του ΝΒΑ δεν είχε ενδιάμεσο αλλά τερματικό σταθμό τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό! Το φλερτ των «ερυθρολεύκων» με τον 25χρονο ομογενή σούτινγκ γκαρντ έφτασε σε… γάμο, με την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου που μπορεί να επεκταθεί στη συνέχεια εάν μείνουν και οι δύο πλευρές ευχαριστημένες, χωρίς να προκύψει το επόμενο καλοκαίρι ενδιαφέρον από κάποια ομάδα του ΝΒΑ. Αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο Ντόρσεϊ πήρε το αεροπλάνο για την Ελλάδα, όπου αναμένεται σήμερα, με τελικό προορισμό τη Βουλγαρία, για να ξεκινήσει εκεί προετοιμασία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους νέους συμπαίκτες του.  

Πέρα από τις αγωνιστικές αρετές του Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός κερδίζει και από το ελληνικό διαβατήριό του, που του δίνει τη δυνατότητα να βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός ακόμη Αμερικανού παίκτη, πιθανώς για τη θέση του σέντερ. Η είδηση ότι ο Χασάν Μάρτιν υποβλήθηκε σε καθαρισμό του γονάτου του μετά την εγχείριση που είχε κάνει πριν από μερικούς μήνες ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μάλλον θα αναγκαστεί να αλλάξει τα αρχικά του σχέδια και να ψάξει ψηλό παίκτη, αντί να ενισχυθεί περισσότερο στην περιφέρεια, όπως επιθυμούσε ο Μπαρτζώκας. 

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επέλεξε τον έμπειρο Τζέρεμι Εβανς για να του δώσει λύσεις στις θέσεις 4 και 5. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και έρχεται άμεσα στην Αθήνα για να ξεκινήσει προετοιμασία, έχοντας μεγάλη εμπειρία (Αρμάνι, Χίμκι, Νταρουσάφακα) από το ευρωπαϊκό μπάσκετ και την Ευρωλίγκα. Στο ΝΒΑ είχε αγωνιστεί παλαιότερα στους Γιούτα Τζαζ, στους Ντάλας Μάβερικς και στους Ατλάντα Χοκς. Οι «πράσινοι» κινούνται και για την απόκτηση ενός ξένου πλέι μέικερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή