Σκληρές διαπραγματεύσεις για Νάπολι και Μανωλά

Σκληρές διαπραγματεύσεις για Νάπολι και Μανωλά

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν εγκαταλείπει ο Ολυμπιακός την προσπάθεια να ντύσει ξανά στα ερυθρόλευκα τον Κώστα Μανωλά. Η περίπτωση του Ελληνα στόπερ της Νάπολι έχει εξελιχθεί πλέον σε μια παρτίδα σκληρού πόκερ, που από τη μια πλευρά είναι ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις και από την άλλη ο Ολυμπιακός, ο παίκτης, καθώς και ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα. Μάλιστα η Corriere dello Sport ανέφερε χθες ότι υπήρξε συνάντηση του Ντε Λαουρέντις με τους Ραϊόλα και Μανωλά, όπου οι τόνοι ανέβηκαν, καθώς ο μεγιστάνας του ιταλικού σινεμά και ιδιοκτήτης της Νάπολι δεν πέφτει κάτω από τα 15 εκατ. ευρώ, ποσό που φυσικά δεν μπορεί να ρεφάρει ο Ολυμπιακός. Πάντως ο Μανωλάς συνεχίζει να πιέζει, ελπίζοντας ότι τελικά ο Ντε Λαουρέντις (ο οποίος φημίζεται για τη σκληρή στάση που κρατά στις διαπραγματεύσεις) θα πειστεί να βάλει νερό στο κρασί του. Στο λιμάνι ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να παραχωρήσουν τον Σεμέδο, έστω ως δανεικό με οψιόν αγοράς, ενώ γίνεται προσπάθεια και για την απόκτηση αριστερού μπακ. Νέο όνομα στη συγκεκριμένη λίστα είναι αυτό του 27χρονου Αργεντινού (με ιταλικό διαβατήριο) Φαμπρίτσιο Χερμάν Ανχιλέρι, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο με τη Ρίβερ Πλέιτ μέχρι το 2023.

Οσον αφορά τον αυριανό αγώνα με τη Σλόβαν, ο Ολυμπιακός σήμερα θα «πετάξει» για την Μπρατισλάβα. 

• Στη λίστα της ιταλικής εφημερίδας Tuttosport με τους υποψήφιους 60 ποδοσφαιριστές για το βραβείο «Golden Boy 2021» προκρίθηκε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή