ΠΑΟΚ: «Να πεθάνουμε για την πρόκριση»

ΠΑΟΚ: «Να πεθάνουμε για την πρόκριση»

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 1-1 της Τούμπας άφησε ανοικτούς λογαριασμούς και ο αποψινός (21.00) επαναληπτικός του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα έχει χαρακτήρα τελικού, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Conference League και τον ηττημένο να αποχαιρετά πρόωρα την Ευρώπη. «Πρέπει να “πεθάνουμε” γι’ αυτή την πρόκριση, να έχουμε τη δύναμη της αυτοπεποίθησης και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Εχουμε πίεση, αλλά στο ποδόσφαιρο πίεση έχουν και οι δύο ομάδες», τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μοιράζοντας στο 50-50 τις πιθανότητες κι ας είχε η ομάδα του το πάνω χέρι στο πρώτο παιχνίδι, όταν έχασε πολλές ευκαιρίες για να σφραγίσει την πρόκριση.  

Ο Ρουμάνος τεχνικός εξήγησε ότι δεν μπορεί να μπει στο παιχνίδι της μεταγραφολογίας: «Και εγώ θέλω μεταγραφές και ο κόσμος θέλει. Υπάρχουν περίπλοκες καταστάσεις και το τελευταίο που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι η αρνητικότητα. Η ομάδα πέρασε μια διετία όπου για πολλούς λόγους έζησε έναν αρνητισμό». Αναφέρθηκε μόνο στον Τσούμπα Ακπομ, τονίζοντας ότι η επιστροφή του είναι μια καλή μεταγραφή, καθώς πέρα από την ποιότητά του δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής και συνεργασίας με τον Σφιντέρσκι. Ο Αγγλος επιθετικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και θα παίξει ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Μίντλεσμπρο. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του αριστερού εξτρέμ Αλεξάντρου Μιτρίτα, καταβάλλοντας στην ομάδα της Νέας Υόρκης 500 χιλ. ευρώ και στον ίδιο 600 χιλ. ευρώ ετησίως, ενώ στην τελική ευθεία είναι και οι επαφές με τη Ντιναμό Κιέβου για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ Σίντκλεϊ.   

Εκτός μάχης απόψε είναι οι τραυματίες Ινγκασον, Ολιβέιρα και Ροντρίγκο. Εκπληξη προκάλεσε ο αποκλεισμός του Ζίφκο Ζίφκοβιτς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, με τον 20χρονο Χρήστο Ταλιχμανίδη να παίρνει τη θέση του Σέρβου τερματοφύλακα στην αποστολή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή