Μετά τον Μέσι, τι;

3' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λιονέλ Μέσι είναι κάτοικος Παρισιού. Η Μπαρτσελόνα μπήκε σε νέα εποχή. Το ίδιο και η Παρί. Ο Αργεντίνος είναι ικανός να αλλάξει τις ισορροπίες στην Ευρώπη, ειδικά από τη στιγμή που έχει τέτοιο ρόστερ δίπλα του.

Δεν είναι όμως μόνο η μεταγραφή του Μέσι που έχει ταράξει τα νερά αυτό το καλοκαίρι. Με αφορμή τη σούπερ κίνηση της Παρί Σεν Ζερμέν, θα δούμε και κάποιες άλλες σημαντικές μετακινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και που πιθανώς να έχετε ξεχάσει, αφού η αύρα του Λιονέλ Μέσι τα έχει καλύψει όλα. Πριν αρχίσουμε την ανάλυση να θυμίσουμε πως για Νόμιμο και Ασφαλές Στοίχημα μπορείτε να εμπιστευτείτε την Netbet που έχει λάβει μία από τις Νόμιμες Άδειες στην Ελλάδα.

Νταβίντ Αλάμπα: Από την Μπάγερν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αυστριακός είναι ένας παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Απέρριψε τρεις προτάσεις της Μπάγερν για να φορέσει τη φανέλα της βασίλισσας και θέλει να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Γερμανίας για πρώτη φορά από τη στιγμή που καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς του κόσμου.

Σέρχιο Ράμος: Από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο μεγάλος αρχηγός δεν μένει πια στη Μαδρίτη. Αν και τα χρόνια έχουν περάσει ο Σέρχιο Ράμος ήταν περιζήτητος και η Παρί ψάχνοντας το Άγιο Δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το Τσάμπιονς Λιγκ, τον ενέταξε στο ρόστερ της για να της δώσει αυτό που της λείπει τόσα χρόνια.

Σέρχιο Αγκουέρο: Από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Μπαρτσελόνα

Πήγε για να παίξει με τον Μέσι, αλλά ο Μέσι έφυγε. Εκτός αυτού ο Κούμαν δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν τον υπολογίζει. Κι όμως, ο παίκτης που κατέκτησε τα πάντα εντός Αγγλίας με τη Σίτι, ο Αργεντίνος στράικερ, είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο, ακόμη και σε αυτήν την ηλικία. Μένει να δούμε αν θα στεριώσει στη Βαρκελώνη, ή τον Δεκέμβρη θα ψάχνει για ομάδα.

Χακάν Τσαλχάνογλου: Από την Ίντερ στη Μίλαν

Η πρωταθλήτρια Ίντερ έχει οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να αντέξει βαριά συμβόλαια. Έφυγαν οι Χακίμι, Λουκάκου, στην πόρτα της εξόδου και ο Λαουτάρο, έχασε και τον Τούρκο μέσο. Κι αυτό πονάει πιο πολύ. Διότι εκτός του γεγονότος ότι δεν πήρε χρήματα γι αυτό, πήγε και στη μισητή συμπολίτισσα. Διπλό το κακό.

Ιμπραχίμα Κονατέ: Από τη Λειψία στη Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει πάντα το μάτι του στην πατρίδα του για ψώνια στο λιμάνι. Ο Κονατέ διέπρεψε με τη φανέλα της Λειψίας. Ο Νάγκελσμαν έφυγε για να αναλάβει την Μπάγερν, ο Κονατέ ζήτησε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Όλα καλά για όλες τις πλευρές. Η Λίβερπουλ κατέβαλε το σεβαστό ποσό των 36.000.000 λιρών και έκανε τον Κονατέ δικό της. Είναι μόλις 22 και μπορεί να δώσει σημαντική ώθηση στην άμυνα των κόκκινων.

Ροντρίγκο Ντε Πάουλ: Από την Ουντινέζε στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Απορούσαμε τα τελευταία δύο χρόνια πώς αυτός ο παίκτης παίζει στην Ουντινέζε; Βασικός στην εθνική Αργεντινής, ο υψηλόσωμος αμυντικός χαφ παίζει με την ωριμότητα ενός 30χρονού, από τα πρώτα χρόνια που τον είδαμε. Στα 27 του χρόνια ο Ντιέγκο Σιμεόνε του δίνει τη μεγάλη ευκαιρία. Η πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσε 30.000.000 λίρες για να τον κάνει δικό της. Μένει να δούμε αν μπορεί να αποδώσει το ίδιο και στο κορυφαίο επίπεδο, φεύγοντας από τη μικρομεσαία Ουντινέζε.

Ρουί Πατρίτσιο: Από τη Γουλβς στη Ρόμα

Το νούμερο 1 της εθνικής Πορτογαλίας και των λύκων δεν μένει πια στο Μολινιού. Ο Πορτογάλος κίπερ έφυγε, όπως και ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο που πήγε στην Τότεναμ. Ο Μουρίνιο έπεισε τη διοίκηση της Ρόμα να ξοδέψει 10.000.000 λίρες για να τον κάνει δικό της. Μένει να δούμε αν αυτός θα δικαιώσει τον πρώην special one.

Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Από τη Γιουβέντους στην Πάρμα

Θα κλείσουμε με τον τεράστιο Μπουφόν. Επιστρέφει στην ομάδα η οποία τον ανέδειξε, στην ομάδα με την οποία το 1999 κέρδισε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο Μπουφόν είναι ξανά ένα παρμέντσι και εκεί θα κλείσει τη μεγαλειώδη καριέρα του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή