Στον δεύτερο γύρο του αμερικανικού όπεν προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη

Στον δεύτερο γύρο του αμερικανικού όπεν προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε τη Μάρτα Κοστιούκ από την Ουκρανία με 2-0 (6-4, 6-3), σε αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο του αμερικανικού όπεν, η οποία διήρκεσε 89 λεπτά. Έτσι, μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έγινε η 3η εκπρόσωπος της Ελλάδος στο γκραν σλαμ.  

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε το παιχνίδι κάνοντας αρκετά λάθη, κάτι που βοήθησε τη Μάρτα Κοστιούκ να προηγηθεί με 2-0. Η Ελληνίδα τενίστρια όμως βελτίωσε γρήγορα το παιχνίδι της και, χάρη στο καλό σερβίς της, ισοφάρισε. Η Ουκρανή κατάφερε να πετύχει νέο μπρέικ και να περάσει μπροστά, για να ισοφαρίσει εκ νέου η Μαρία. Η πίεση της Κοστιούκ ήταν μεγάλη αλλά η κορυφαία τενίστριά μας κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ.  

Το δεύτερο σετ εξελίχθηκε διαφορετικά, με τη Σάκκαρη να προηγείται και την Κοστιούκ να την ακολουθεί. Η πρωταθλήτριά μας αγωνίστηκε εμφανώς καλύτερα σε αυτό το σετ, υποχρεώνοντας την αντίπαλό της σε λάθη. Προηγήθηκε με 5-3 και κατέκτησε το σετ υπερισχύοντας με 6-3 απέναντι σε μία ιδιαίτερα μαχητική αντίπαλό.   

Το επόμενο εμπόδιο της πρωταθλήτρια μας θα προκύψει από τη νικήτρια του ζευγαριού της Σεβάστοβα με τη Σινιάκοβα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή