Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Ο 20χρονος Ροβάνπερα εντυπωσιάζει στο «Ράλλυ των Θεών» – Τι δήλωσαν οι οδηγοί 

Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Ο 20χρονος Ροβάνπερα εντυπωσιάζει στο «Ράλλυ των Θεών» – Τι δήλωσαν οι οδηγοί 

Ο 20χρονος Φινλανδός εντυπωσιάζει στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις πρωτιές που δεν είχε φέρει ο πατέρας του Χάρι Ροβάνπεραστο Ράλλυ Ακρόπολις είναι αποφασισμένος να φέρει ο Κάλε Ροβάνπερα. Ο 20χρονος Φινλανδός εντυπωσιάζει στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και με έναν εκπληκτικό χρόνο στην 3η ειδική διαδρομή (Λουτράκι) τέθηκε επικεφαλής στη διοργάνωση. 

Σε ένα στεγνό και γλιστερό οδόστρωμα, ο Κάλε Ροβανπέρα έδειξε για άλλη μία φορά ότι θα αφήσει εποχή στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Δεύτερος ήρθε ο Ντάνι Σόρντο και τρίτος ο Οττ Τάνακ. Ο Έβανς εξέτισε ποινή χρόνου διότι έφτασε καθυστερημένος στην εκκίνηση της ειδικής, εξαιτίας προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων. 

Οι δηλώσεις των οδηγών:  

SEBASTIEN OGIER / JULIEN INGRASSIA (1): «Είμαι ευχαριστημένος με την επίδοσή μου μέχρι στιγμής». 

ELFYN EVANS / SCOTT MARTIN (33): «Είχαμε προβλήματα. Πρέπει να δούμε αν μπορούμε να το επισκευάσουμε στο service».  

THIERRY NEUVILLE / MARTIJN WYDAEGHE (11): «Έκανα ό,τι μπορούσα. Δεν έχω εμπιστοσύνη στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Κάποιες φορές χάνω το εμπρός μέρος, κάποιες το πίσω. Κάναμε νέες ρυθμίσεις και είναι λίγο καλύτερα τώρα, αλλά χρειάζεται ακόμα δουλειά. Ίσως δεν ήταν σωστό να πάρω δύο ρεζέρβες. Είναι όμως η αρχή και η προσέγγιση είναι σωστή». 

KALLE ROVANPERÄ / JONNE HALTTUNEN (69): «Ήταν κάπως καλύτερα. Συνήθισα τα ελαστικά, προσπάθησα να πιέσω, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε». 

OTT TÄNAK / MARTIN JÄRVEOJA (8): «Ο κινητήρας κάνει διακοπές, είναι δύσκολη η οδήγηση». 

GUS GREENSMITH / CHRIS PATTERSON (44): «Θα μπορούσα και καλύτερα. Είναι δύσκολη η οδήγηση και η διατήρηση καθαρών γραμμών. Κάνω ό,τι μπορώ». 

DANI SORDO / CANDIDO CARRERA (6): «Ίσως ο δρόμος να είναι πιο καθαρός τώρα. Δεν έχω πολλή αυτοπεποίθηση. Έχασα αρκετό χρόνο στην πρώτη ειδική». 

PIERRE-LOUIS LOUBET / FLORIAN HAUT-LABOURDETTE (7): «Είχα ένα χτύπημα, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Μία ρεζέρβα θα ήταν αρκετή». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή