Σούπερ Λίγκα: Δυναμικό ξεκίνημα για τον ανανεωμένο Παναθηναϊκό (βίντεο)

Σούπερ Λίγκα: Δυναμικό ξεκίνημα για τον ανανεωμένο Παναθηναϊκό (βίντεο)

Στη λευκή ισοπαλία έμειναν Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εμφατικό τρόπο ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός συντρίβοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0 στο Απόστολος Νικολαΐδης, ενώ στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0.

Η πρώτη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021-2022 συνοδεύθηκε από χορταστική εμφάνιση μετά το 20ό λεπτό του αγώνα επί ενός αντιπάλου που έμεινε με 10 παίκτες μετά το 2-0.

Αν και μπήκε μάλλον τρακαρισμένος στο χορτάρι της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός στην επίσημη πρεμιέρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του και μπροστά στους οπαδούς τους για πρώτη φορά μετά 18 ολόκληρους μήνες σε επίσημο ματς, όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοσή του.

Μετά το διπλό δοκάρι σε μία φάση από τους Ρούμπεν Πέρεθ και Αϊτόρ, ο Μαουρίσιο άνοιξε το σκορ στο ημίωρο, ενώ ο Καρλίτος έστειλε τους Πράσινους στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο γκολ σκοράροντας στις καθυστερήσεις.

Ο Ισπανός έκανε δύο τα τέρματά του στο 73ο λεπτό, σχεδόν 20 λεπτά μετά την αποβολή του Αντώνη Φατιόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και το σκορ έκλεισε με το ωραιότερο γκολ της βραδιάς ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος επτά λεπτά πριν τη λήξη.

Νωρίτερα Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, σε ένα παιχνίδι που μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα.

Οι φιλοξενούμενοι στο Αγρίνιο είχαν κατά κύριο λόγο την υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, αλλά επέμειναν πολύ στα σουτ εκτός περιοχής και τις σέντρες, που φάνηκε να μην έχουν τύχη.

Η πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας συνεχίζεται την Κυριακή με τις εξής αναμετρήσεις:

Βόλος-Λαμία (18.15)
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19.00)
ΑΕΚ-Ιωνικός (20.30)
Ολυμπιακός-Ατρόμητος (20.30)

Το πρόγραμμα θα κλείσει τη Dευτέρα η συνάντηση του Άρη με τον ΟΦΗ στις 19.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή