Πρεμιέρα Τσάμπιονς Λιγκ με… παλιούς λογαριασμούς

Πρεμιέρα Τσάμπιονς Λιγκ με… παλιούς λογαριασμούς

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη ρεβάνς του καταστροφικού 2-8 το καλοκαίρι του 2020 επιζητεί από την Μπάγερν η Μπαρτσελόνα στον αποψινό αγώνα που ανοίγει με… πυροτεχνήματα την αυλαία της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Καταλανοί μπαίνουν στον θεσμό για πρώτη φορά χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στις τάξεις τους από το 2003. Θα φιλοξενήσουν τη μόνιμη πρωταθλήτρια Γερμανίας στο «Καμπ Νου» στην πρώτη τους συνάντηση μετά την ιστορική συντριβή στα ουδέτερα γήπεδα της Πορτογαλίας.

«Είμαστε ικανοί να κάνουμε ζημιά στην Μπάγερν», είπε χθες ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα Ρόναλντ Κούμαν και πρόσθεσε: «Το ματς αυτό είναι ευκαιρία να πάρουμε τη ρεβάνς για το 2-8».

Η κατάσταση στην ομάδα του όμως δεν είναι και η καλύτερη, αφού σοβεί η κόντρα του Ολλανδού προπονητή με τον πρόεδρο Ζοάν Λαπόρτα, σε βαθμό που ο Ρ. Κούμαν κατηγόρησε χθες τον… εργοδότη του για ανάμειξη στη δουλειά του: «Μιλάει πολύ» και «υπονοεί ότι ο προπονητής δεν έχει απόλυτη εξουσία», είπε για τον Ζ. Λαπόρτα.

Η Μπαρτσελόνα είχε όμως και άλλα άσχημα νέα χθες, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι ο Δανός επιθετικός Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Χετάφε στις 29 Αυγούστου, θα πρέπει τελικά να υποβληθεί σε εγχείρηση καθώς δεν απέδωσε η συντηρητική θεραπεία του. Επομένως δεν θα ξαναπαίξει μπάλα μέσα στο 2021.

Στη μάχη μπαίνει απόψε κόντρα στη γηπεδούχο Γιουνγκ Μπόις και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που υποδέχθηκε το Σάββατο τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ονειρεμένο δεύτερο ντεμπούτο στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς ο Πορτογάλος σκόραρε δύο γκολ στο 4-1 επί της Νιουκάστλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή