Το διαφορετικό γκολ του μεγάλου Πελέ

Το διαφορετικό γκολ του μεγάλου Πελέ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα από τα πιο δύσκολα γκολ της μυθικής καριέρας του σκόραρε ο Πελέ. Λίγο πριν κλείσει τα 81 του χρόνια, ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών χρειάστηκε να δώσει μια μεγάλη μάχη για τη ζωή του και κατά τα φαινόμενα την έδωσε με απόλυτη επιτυχία.

Ο Πελέ νοσηλεύεται από την 1η Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο «Αλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αφαίρεση όγκου από το παχύ έντερο, μια επέμβαση που έγινε ακόμα πιο περίπλοκη λόγω της μεγάλης ηλικίας του.  

Μετά ένα διάστημα αναγκαστικής παραμονής του στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ο θρυλικός Βραζιλιάνος άσος πήρε την άδεια των γιατρών να συνεχίσει τη νοσηλεία του σε κανονικό δωμάτιο και αν όλα εξελιχθούν το ίδιο καλά, σύντομα θα πάρει εξιτήριο. 

«Αναρρώνει καλά από την εγχείρηση. Δεν έχει πόνους, είναι σε καλή διάθεση. Είναι λίγο εκνευρισμένος γιατί μπορεί να φάει μόνο ζελέ, αλλά θα το ξεπεράσει. Ετοιμος να βγει από τη ΜΕΘ και μετά να έρθει σπίτι», ήταν η ανάρτηση που έκανε στα social media η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο, την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία τού (ταλαιπωρημένου αναμφίβολα) Πελέ να κοιτάει χαμογελαστός τον φακό, αισιόδοξος ότι σύντομα αυτή η περιπέτεια θα αποτελέσει παρελθόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή