Τσάμπιονς Λιγκ: H Mπριζ «προσγείωσε» ανώμαλα την αστραφτερή Παρί

Τσάμπιονς Λιγκ: H Mπριζ «προσγείωσε» ανώμαλα την αστραφτερή Παρί

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο «Ανφιλντ» πραγματοποιήθηκε το σημαντικότερο παιχνίδι της χθεσινής δεύτερης δόσης της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στην Μπριζ έγινε η έκπληξη της βραδιάς, καθώς η τοπική ομάδα απέσπασε 1-1 από την πανάκριβη και φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου Παρί Σεν Ζερμέν.
Λίβερπουλ και Μίλαν βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες στη διοργάνωση για πρώτη φορά μετά τον τελικό της Αθήνας, το 2007, με τους «ρεντς» να επικρατούν με 3-2 σε ένα παιχνίδι που είχε δύο ανατροπές, αρχικά από τη Μίλαν που μετέτρεψε το 1-0 σε 1-2, ενώ στη συνέχεια απάντησε η Λίβερπουλ φτάνοντας τελικά και στη νίκη.

Η Μπριζ έκανε την έκπληξη της βραδιάς, καθώς κατάφερε να σταματήσει τη «διαστημική» Παρί ΣΖ αποσπώντας ισοπαλία 1-1 και χαλώντας το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Μέσι με τη φανέλα της Παρί. Μάλιστα, οι Βέλγοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν τις πιο σοβαρές ευκαιρίες και σίγουρα άξιζαν κάτι περισσότερο από τον έναν βαθμό.

Στο Μιλάνο, η Ρεάλ πέτυχε σημαντική νίκη απέναντι στην Ιντερ, με τους Μαδριλένους να παίρνουν το τρίποντο με γκολ του Ροντρίγκο στο 89ο λεπτό.
Ιστορική βραδιά για τη Σέριφ Τίρασπολ, που στον πρώτο της αγώνα σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε με 2-0 της Σαχτάρ, με τον Ελληνα γκολκίπερ Γιώργο Αθανασιάδη να αναδεικνύεται ΜVP. 

Πιο άτυχος στάθηκε ο συμπαίκτης του Δημήτρης Κολοβός, αφού τραυματίστηκε σε σύγκρουση με συμπαίκτη του και έγινε αλλαγή στο 55ο λεπτό.

Η Μπαρτσελόνα διάγει πολύ κρίσιμο μήνα σε όλα τα μέτωπα, προειδοποίησε ο αμυντικός Τζέραρντ Πικέ, μετά τη νέα συντριβή από την Μπάγερν, αυτή τη φορά με 0-3.

Πάντως, παρά τα δύο γκολ του Λεβαντόφσκι στη Βαρκελώνη, την παράσταση προχθές έκλεψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Και αυτό όχι για το γκολ που πέτυχε –άλλωστε δεν έφτασε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έπεσε θύμα έκπληξης στις καθυστερήσεις (2-1) στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις– αλλά για το περιστατικό με μια υπάλληλο ασφαλείας του γηπέδου στη Βέρνη.

«Αποζημίωση» με φανέλα

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στο Στάντιον Βάνκντορφ, ο Ρονάλντο επιχείρησε εκτέλεση φάουλ, που πέρασε πάνω από το τέρμα και χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μια ανυποψίαστη υπάλληλο ασφαλείας που κοίταζε, όπως όφειλε, τις εξέδρες. Οταν έπεσε κάτω, ο CR7 έσπευσε κοντά της να δει πώς είναι, και μετά το ματς ξαναπήγε και της χάρισε τη φανέλα του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή