Ολυμπιακός: Πρεμιέρα χωρίς στραβοπάτημα

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα χωρίς στραβοπάτημα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ξεκινάει απόψε. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «Καραϊσκάκη» την Αντβέρπ, με τους Βέλγους να αποτελούν το πρώτο από τα εμπόδια που καλούνται να ξεπεράσουν σε αυτή την πορεία, με τα άλλα δύο να είναι η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και η Φενερμπαχτσέ.

Είναι δεδομένο ότι ο σύλλογος από την Αμβέρσα μοιάζει να είναι ο αδύναμος κρίκος του ομίλου, κάτι που καθιστά τη νίκη του Ολυμπιακού παραπάνω από αναγκαία τόσο για τους βαθμούς όσο και για την ηρεμία του, μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να βελτιώσουμε. Να είμαστε αποτελεσματικοί και δημιουργικοί. Ακόμα δεν έχουμε δει την ομάδα στο επίπεδο που τη θέλουμε», τόνισε χαρακτηριστικά χθες ο Πέδρο Μαρτίνς και πρόσθεσε: «Το παιχνίδι αυτό έχει τις προϋποθέσεις για πολλά γκολ με δύο ομάδες που τους αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλουν να είναι κυρίαρχες στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την Αντβέρπ. Θέλουμε να είμαστε δημιουργικοί. Να δημιουργήσουμε φάσεις και να κάνουμε ευκαιρίες».

Οπως τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο Μασούρας δεν υπολογίζεται, ενώ δύσκολα θα είναι έτοιμος και ο Λαλά, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια ίωση γαστρεντερίτιδας. Οσον αφορά τον Ανδρούτσο, ίσως να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάντως αν ο Ελληνας μπακ δεν προλάβει (που είναι και το πιο πιθανό) να είναι έτοιμος, τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Μιχάλ Καρμπόβνικ. Ολα δείχνουν ότι ο Μαρτίνς επιστρέφει στο 4-3-3, με τον Μαντί Καμαρά να είναι ξανά δίπλα στους Ελβιλά και Μπουχαλάκη στα χαφ. Σίγουροι επίσης θεωρούνται οι Ονιεκούρου, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά, κάτω από τα δοκάρια ο Βαλτσίκ και στην άμυνα οι Παπασταθόπουλος, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ.

Στα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην οριστική συμφωνία με τον Γκάρι Ροντρίγκεζ, αν και υπήρξε μια διαφορά στο οικονομικό σκέλος, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Σιόβα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή