Επαγγελματική νίκη στο Γιβραλτάρ ο ΠΑΟΚ

Επαγγελματική νίκη στο Γιβραλτάρ ο ΠΑΟΚ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο στόχος επετεύχθη για τον ΠΑΟΚ που ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Conference League. Χωρίς να ικανοποιήσει, κόντρα στην ερασιτεχνική Λίνκολν από το Γιβραλτάρ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 2-0, εκμεταλλευόμενος κυρίως το γκολ του Ακπομ με το οποίο προηγήθηκε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄+2΄).

Ο Αγγλος επιθετικός είχε και την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 16΄, ενώ ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι, που εκμεταλλεύτηκαν τα εύκολα λάθη των παικτών του Λουτσέσκου και το πρόβλημα στη δημιουργία, άγγιξαν το γκολ στο 25΄, στο 26΄ σκόραραν, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 36΄ ο Πασχαλάκης αποσόβησε το πλασέ του Κίκε Γκόμεθ. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν βελτιωμένοι στο β΄ μέρος και με το γκολ του Μιτρίτσα στο 56΄ «κλείδωσαν» τη νίκη.

ΛΙΝΚΟΛΝ: Σολέρ, Βάισεμαν, Τσιπολίνα, Μπ. Λόπες, Τοσκάνο, Τορίγια (67΄ Τσιπολίνα), Ρόσα, Ανόν, Αράιζα (81΄ Πίτοκ), Καραλέρο (81΄ Κασιάρο), Κίκε Γκόμεθ (63΄ Οκραν).
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Κρέσπο (44΄ λ.τρ. Μιχαηλίδης), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Εσίτι, Μουργκ (82΄ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ (73΄ Κωνσταντέλιας), Μιτρίτσα (73΄ Σφιντέρσκι), Ακπομ (82΄ Κούτσιας).

Στο άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου: Σλόβαν Μπρατισλάβας – Κοπεγχάγη 1-3. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Κοπεγχάγη 3, ΠΑΟΚ 3, Σλόβαν Μπρατισλάβας 0, Λίνκολν 0. Επόμενη αγωνιστική (30/9): ΠΑΟΚ – Σλόβαν, Κοπεγχάγη – Λίνκολν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή