Ούτε στο «Βικελίδης» ο ΠΑΟ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρης ήταν ο νικητής στον… τελικό της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 1-0 του Παναθηναϊκού χάρη στο γκολ του Καμαρά. Πριν από τη σέντρα, τόσο ο Αρης όσο και ο Παναθηναϊκός έμοιαζαν να είναι με την πλάτη στον τοίχο. Οι γηπεδούχοι ήταν χωρίς νίκη και με την ποινή των -6 βαθμών. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει με ενθουσιασμό, όμως προσγειώθηκε ανώμαλα στα Γιάννινα.

Ο Αρης, έχοντας και την ώθηση από τον κόσμο του, μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Παναθηναϊκό, καθώς στο 10΄ και έπειτα από κλέψιμο της μπάλας ο Καμαρά, από παράλληλη μπαλιά του Μπερτόγλιο, δεν είχε πρόβλημα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Το 1-0 αφύπνισε τον Παναθηναϊκό που πήρε την πρωτοβουλία, είχε δύο καλές στιγμές με τον Ιωαννίδη, όμως του έλειψε ξανά η καθαρή φάση. Στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» αντέδρασαν, με τον Ιωαννίδη να παραμένει ο πιο δραστήριος παίκτης του, ο Βιτάλ ξεχώρισε, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον μαχητικό Αρη να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη, ενώ ο Παναθηναϊκός αν και είχε καλύτερη εικόνα σε σχέση με το ματς στα Γιάννινα ήταν πάλι φλύαρος και αναποτελεσματικός.

Στο ΟΑΚΑ, έχοντας ακόμα νωπές τις εικόνες από το ματς με τον ΟΦΗ, η ΑΕΚ δυσκολεύθηκε να κάμψει την αντίσταση της Λαμίας. Τελικά η Ενωση χάρη στο γκολ του Αραούχο επικράτησε με 1-0 και πάει σαφώς πιο ήρεμη στο πρώτο φετινό ντέρμπι της με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή.  

Η αλήθεια είναι ότι η Λαμία έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ, καθώς εμφάνισε το αγωνιστικό πρόσωπο που είχε στο δεύτερο ημίχρονο του πρόσφατου αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η λύτρωση ήρθε στο 67΄, όταν έπειτα από κάθετη πάσα του Χατζισαφί η μπάλα έφτασε στον Αραούχο που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Η Λαμία άγγιξε την ισοφάριση στο 79΄, όταν ο Ρόμανιτς έχασε μοναδικό τετ α τετ.

• Από το νοσοκομείο στο γήπεδο βρέθηκε ο Στέλιος Σεραφείδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «Ενωσης» νοσηλευόταν τις προηγούμενες ημέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και μόλις πήρε εξιτήριο πήγε να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή