«Η Σάκκαρη είναι τελειομανής»

«Η Σάκκαρη είναι τελειομανής»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ελληνικό τένις για πρώτη φορά στην ιστορία του διαθέτει δύο τενίστες ανάμεσα στην ελίτ του παγκόσμιου τένις. Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, και η Μαρία Σάκκαρη μπήκε στην πρώτη δεκάδα (10η θέση) της παγκόσμιας κατάταξης. 

Για να φτάσει μέχρι εκεί απαιτήθηκε και απαιτείται πολλή δουλειά. Στην ομάδα της βρίσκεται και ο παλιός πρωταθλητής των σπριντ Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη φυσική της κατάσταση και τη γνωρίζει από παιδάκι. Για αυτόν η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είναι «το Μαράκι». 

«Νιώθω τυχερός που έχω μια τέτοια αθλήτρια. Τέτοια παιδιά με αυτή την ιδιοσυγκρασία κάνουν το έργο μας πιο εύκολο, γιατί δίνονται 100% σε αυτό που κάνουν. Κυνηγάνε το όνειρό τους και δεν τα παρατάνε. Σε αντίθεση με άλλα παιδιά του τένις, έχει νοοτροπία… στιβική. Ο αθλητής του στίβου προσπαθεί να πλησιάσει την τελειότητα και να γίνει καλός αθλητής. Στο τένις, επειδή είναι και παιχνίδι, πολλοί αθλητές δεν δίνουν βάρος σε αυτό τον τομέα. Το Μαράκι δεν στηρίζεται μόνο στο ταλέντο. Το έχει αναπτύξει και έχει δουλέψει όλους τους παράγοντες που χρειάζονται για να ολοκληρώσει μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά», δήλωσε στην «Κ» και, αναφερόμενος στην προσωπικότητα της αθλήτριας, πρόσθεσε: «Η Μαρία έχει συγκρατημένη ιδιοσυγκρασία. Είναι τελειομανής και, μαζί με τα στοιχεία που έχει πάρει από την οικογένειά της, την έχουν κάνει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή