Ευρωλίγκα: Πρώτο τζάμπολ με απαιτήσεις

Ευρωλίγκα: Πρώτο τζάμπολ με απαιτήσεις

Πρεμιέρα Ευρωλίγκας, με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στο Μονακό

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ευρωλίγκα ξεκινάει σήμερα με προσδοκίες για υψηλή ποιότητα του τουρνουά, αλλά και για την πορεία των δύο ελληνικών ομάδων. Ο Παναθηναϊκός κάνει ποδαρικό στο Πριγκιπάτο (20.00) κόντρα στην πρωτάρα στη διοργάνωση Μονακό τού Μάικ Τζέιμς, θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί και να αφήσει παράλληλα υποσχέσεις πως η περυσινή απογοητευτική του εικόνα ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

«Είναι ένα ξεκίνημα μιας μεγάλης διαδρομής, η οποία ξέρουν όλοι ότι είναι πολύ απαιτητική και θα πρέπει να είμαστε γενικά σκληροί πνευματικά και ταυτόχρονα να έχουμε και ένα πνεύμα συλλογικότητας και ομαδικότητας», ανέφερε ο τεχνικός των «πρασίνων» Δημήτρης Πρίφτης, που στάθηκε στις δύο τελευταίες προσθήκες που έκανε ο αντίπαλος.

«Η Μονακό έκανε δύο κομβικές προσθήκες. Του Τζέιμς, ο οποίος είναι ιδιαίτερος παίκτης στην περιφέρεια και μεγάλη απειλή και του Τόμας, ο οποίος είναι έμπειρος παίκτης στην Ευρωλίγκα. Είναι μια ψηλή ομάδα με καλά γκαρντ, πολύ καλό μακρινό σουτ και έχει πολύ καλή εικόνα στα τουρνουά που έπαιξε μέχρι τώρα».

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να ματσάρουν την ενέργεια της Μονακό, ενώ ο άσος των Μονεγάσκων Μάικ Τζέιμς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι στο χέρι μας να είμαστε ανταγωνιστικοί, μην αφήνοντας τον Παναθηναϊκό να περάσει από την έδρα μας».

Από τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια ξεχωρίζει η αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εφες με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (21.45). Επίσης παίζουν: Μακάμπι – Μπάγερν (21.05) και Μιλάνο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.30).

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι με την Μπασκόνια ολοκληρώνεται σήμερα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αντίθετα οι Ισπανοί θα αγωνιστούν στο ΣΕΦ χωρίς τον τραυματία Αλεκ Πίτερς και εξαιρετικά αμφίβολο τον Ρόκας Γκιεντράιτις, που υπέστη διάστρεμμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή