Η διάρκεια αναδεικνύει τους καλούς

Η διάρκεια αναδεικνύει τους καλούς

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά Χριστόν, όλοι γίνονται προφήτες. Ειδικά όταν πρόκειται να ασκηθεί κριτική σε άτομα που είναι εκτεθειμένα δημόσια. Κάποια από αυτά είναι οι προπονητές ποδοσφαίρου, και στις επιτυχίες, αλλά κυρίως στις αποτυχίες. Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ξέφυγαν από τον κανόνα. Ακουσαν και διάβασαν πολλά έπειτα από την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.   

Βλέπετε, οι δύο εκπρόσωποί μας, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, προέρχονταν μεν από νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά οι εμφανίσεις τους και η δυναμική των αντιπάλων τους προϊδέαζαν τους… ειδικούς για διαφορετικά αποτελέσματα στα δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια για την πορεία τους στο Europa και Conference League.

Ομως για πολλοστή φορά αποδείχθηκε πως οι υπερβολικοί πανηγυρισμοί, όπως και η απαξίωση, δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Αφού η αποθέωση του ΠΑΟΚ για την επικράτηση επί της ΑΕΚ και η αμφισβήτηση του εφετινού Ολυμπιακού, παρά την πρώτη θέση στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, ήταν τουλάχιστον… επιπόλαιες.

Διότι ο μεν πρωταθλητής πέρασε με εμφατική νίκη από την Πόλη και είναι πρώτος και χωρίς απώλειες στον όμιλό του, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά την ισοπαλία στην Τούμπα, χρειάζεται να κάνει υπερβάσεις εκτός έδρας για να πάρει την πρόκριση. Φυσικά, ούτε τώρα χρειάζονται… ύμνοι ή αναθέματα.

Γιατί και τους δύο τούς περιμένουν πολύ δύσκολα παιχνίδια στην 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ανανεωμένο εφέτος Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Ηράκλειο. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν μια απώλεια του πρώτου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ένα πέρασμα του δεύτερου από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» επαναφέρουν τις προ της Πέμπτης κριτικές… 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή