Μετ’ εμποδίων προς τη σέντρα η Σούπερ Λιγκ 2

Μετ’ εμποδίων προς τη σέντρα η Σούπερ Λιγκ 2

Ομάδες… µπαινοβγαίνουν καθημερινά στην κατηγορία, ωστόσο η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της αναδιαρθρωμένης Σούπερ Λιγκ 2 ξεκίνησε

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομάδες… µπαινοβγαίνουν καθημερινά στην κατηγορία, ωστόσο η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της αναδιαρθρωμένης Σούπερ Λιγκ 2 ξεκίνησε. Απόψε (20.00) θα γίνει η κλήρωση των δύο ομίλων (Βόρειος – Νότιος) και καλώς εχόντων των πραγμάτων, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η δράση αρχίζει, σε ένα πρωτάθλημα που και φέτος έχει γίνει έρμαιο δικαστικών αποφάσεων. Αυτές θα είναι που θα κρίνουν, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, τον αριθμό των ΠΑΕ που θα μπουν στην κληρωτίδα. Σήμερα το πρωί η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα αποφασίσει αν θα χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής σε ΠΑΕ Ασπρόπυργο και Ζάκυνθο. Η Δόξα Δράμας αν και δικαιώθηκε από το Διοικητικό Εφετείο, το γεγονός ότι έχει απαγόρευση μεταγραφών (ban 380.000 ευρώ από την UEFA) και μόλις έξι επαγγελματικά συμβόλαια, την κάνει να μη διαθέτει τις προϋποθέσεις συμμετοχής, η δε Καβάλα, παρά την απορριπτική απόφαση, επανήλθε για επανεξέταση. Οι εν αναμονή αποφάσεις για τις συγκεκριμένες εκκρεμότητες θα εξεταστούν στο Δ.Σ. της ΣΛ2 (18.00) που θα προηγηθεί της κλήρωσης και κατόπιν θα γίνει η τοποθέτηση των ομάδων στους δύο ομίλους. Πάντως, η ηγεσία της διοργανώτριας δεν έκρυβε χθες τη δυσαρέσκειά της για την κωλυσιεργία στην έκδοση των αποφάσεων της ΕΕΑ. Είναι χαρακτηριστικό πως η επιτροπή δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τους ελέγχους για τα «πόθεν έσχες»των μελών των Δ.Σ. των ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως εφόσον κάποια δεν πληρούν τα κριτήρια, οι ομάδες τους θα αποβληθούν από το πρωτάθλημα μεσούσης της περιόδου. Με τα μέχρι χθες δεδομένα και τις Δόξα Δράμας και Καβάλα να θεωρείται απίθανο πως θα γίνουν δεκτές, η κατάρτιση των δύο ομίλων θα έχει ως εξής:

Νότιος Ομιλος: ΑΕΚ Β΄, Αιγάλεω, Ασπρόπυργος, Αστέρας Βλαχιώτη,  Διαγόρας, Επισκοπή, Εργοτέλης, Ζάκυνθος, Ηρόδοτος, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Κηφισιά, Λεβαδειακός, ΟΦ Ιεράπετρας, ΠΑΟ Β΄, Ρόδος, Χανιά.

Στον «αέρα» η συμμετοχή αρκετών ομάδων στην κατηγορία – Ορατή η αναβολή της έναρξης.

Βόρειος Ομιλος: Α.Ε. Καραϊσκάκης, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδ., Απόλλων Λάρ,. Απόλλων Π., Βέροια, Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Β., Ξάνθη, Ολυμπιακός Β΄, Ολυμπιακός Βόλ., Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β΄, Πιερικός, Τρίκαλα.

Πάντως, ορατό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα αναβολή της σέντρας για τις 17/10, καθώς οι συζητήσεις για τα τηλεοπτικά με την ΕΡΤ συνεχίζονται ενώ αναμένεται και η απόφαση από την προσφυγή της ΑΕΛ στο Διαιτητικό Δικαστήριο.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή