«Καμπανάκι» για ΠΑΟ που κοιτάζει Μπόλντουϊν

«Καμπανάκι» για ΠΑΟ που κοιτάζει Μπόλντουϊν

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες πληγές, ύστερα από την κακή εμφάνιση στο Μονακό, άνοιξε στον Παναθηναϊκό και ο Αρης, ο οποίος στην πρεμιέρα της Basket League επικράτησε με 81-71. Και φυσικά δεν είναι η νέα ήττα για τους «πράσινους»που προκαλεί έντονους τριγμούς στην ομάδα, αλλά η αποκαρδιωτική εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν στο β΄ μέρος του αγώνα έχοντας υπέρ τους διαφορά 19 πόντων και… κατόρθωσαν να δεχθούν 57 πόντους σε 20 λεπτά (!) από τον παθιασμένο Αρη και να πέσουν στο καναβάτσο.

«Δεν έχω να πω πολλά. Ελάχιστες λέξεις βγαίνουν από το στόμα μου. Ντροπή. Ντροπή γι’ αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο είναι αδικαιολόγητο και ανεξήγητο επίσης» δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δ. Πρίφτης. Οι «πράσινοι»ήδη έχουν «στοχεύσει»τον Ουέιντ Μπόλντουϊν που έλυσε το συμβόλαιό του με την Μπασκόνια, ενώ κοιτούν κι άλλες περιπτώσεις για τη θέση «1»

Ο Χάνλαν ήταν εντυπωσιακός πετυχαίνοντας 35 πόντους, χαρίζοντας μια σπουδαία και ηχηρή νίκη στην ομάδα του, που θύμισε Αρη από τα παλιά.

Εξίσου εντυπωσιακός ήταν και ο Βεζένκοφ στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (103-78). Η Ενωση «πάλεψε»το ματς μόνο για ένα ημίχρονο, καθώς στο β΄ μισό οι «ερυθρόλευκοι»πάτησαν… γκάζι και έσβησαν με συνοπτικές διαδικασίες τα όποια όνειρα των φιλοξενουμένων για μια έκπληξη. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού σημείωσε 27 πόντους, ενώ μάζεψε και 11 ριμπάουντ.

Πρόσωπο της αγωνιστικής ήταν και ο Δίπλαρος (24π, 10 ασίστ, 6 ριμπ), ο οποίος οδήγησε τον Απόλλωνα Πάτρας στη νίκη επί του Ιωνικού με 80-72 και μαζί με τους Χάνλαν και Βεζένκοφ έγινε ο τρίτος MVP της πρεμιέρας.

Πολύ σημαντικές νίκες εκτός έδρας πήραν ο Προμηθέας επί του Περιστερίου με 88-81 και το Λαύριο επί του ΠΑΟΚ με 89-73. Τέλος, η Λάρισα επικράτησε εντός έδρας του Κολοσσού με 81-77.

Η 2η αγωνιστική (9/10): Ιωνικός – Αρης, ΑΕΚ – Λάρισα, Κολοσσός – Απόλλων Π., Λαύριο – Ολυμπιακός, Προμηθέας – ΠΑΟΚ, Ηρακλής – Περιστέρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή