Παναθηναϊκός: «Ενωμένοι σε μια δύσκολη χρονιά»

Παναθηναϊκός: «Ενωμένοι σε μια δύσκολη χρονιά»

Διαμαντίδης και Αλβέρτης μίλησαν για τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπομονή και ενότητα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ζήτησαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, έπειτα από το κακό ξεκίνημα της ομάδας τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα.

Διαμαντίδης και Αλβέρτης μίλησαν για τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι δύο πρώην άσοι του «τριφυλλιού» που «τρέχουν»διοικητικά την ΚΑΕ, επανέλαβαν ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης όπως είχε πει πριν από περίπου ένα χρόνο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά πρόσθεσαν ότι μέχρι να φτάσει στο σημείο αυτή να πάρει σάρκα και οστά, η ομάδα και ο κόσμος πρέπει να παραμείνουν μία γροθιά.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Δημήτρης Διαμαντίδης επισήμανε ότι μετά την απεμπλοκή του κ. Γιαννακόπουλου και τη δήλωσή του πως θέλει να πουλήσει την ΚΑΕ, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα, κάποιοι άνθρωποι κλήθηκαν να βοηθήσουν την ομάδα να συνεχίσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, γνωρίζοντας ότι η αποστολή τους θα ήταν δύσκολη, ενώ πρόσθεσε: «Ολοι μαζί με τον κόσμο πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χρονιά αυτή, η οποία θα είναι όντως δύσκολη και πιστεύω πως αν είμαστε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Τα δεδομένα είναι ότι η ομάδα πωλείται»

Από την άλλη, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι χρέος μας να είμαστε εδώ. Είναι η ομάδα που αγαπάμε κι έχουμε ζήσει τόσα χρόνια εδώ. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Τα δεδομένα δεν είναι εύκολα, αλλά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα μαζί με τον κόσμο του είναι ακόμα μεγαλύτερη, αυτό που θέλουμε είναι να γίνουμε μια γροθιά, ομάδα και κόσμος. Τουλάχιστον μέσα εδώ να δείχνουμε τη δυναμική μας σε κάθε παιχνίδι» ενώ όσον αφορά τη διαδικασία πώλησης είπε: «Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως ο κ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε. Η ομάδα είναι προς πώληση κι εμείς, που είμαστε εδώ και παλεύουμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να την κρατήσουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, με τα δεδομένα που έχουμε, να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να υπάρχει η ομάδα ζωντανή κι ενεργή. Δεν γνωρίζω περισσότερα πράγματα. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι η ομάδα βρίσκεται προς πώληση και συνεχίζουμε με τα δεδομένα που έχουμε»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή