Ευρωλίγκα: Βραδιά των «πρέπει» για Παναθηναϊκό

Ευρωλίγκα: Βραδιά των «πρέπει» για Παναθηναϊκό

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ νωρίς για να νιώσει κανείς ότι παίζει με το μαχαίρι στον λαιμό, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός θα μπει με τεράστια πίεση απόψε (21.00) στο ΟΑΚΑ για να αναμετρηθεί με τη Φενέρμπαχτσε, στο πρώτο παιχνίδι μπροστά στο απαιτητικό κοινό του σχεδόν ενάμιση χρόνο από τη μέρα που ερήμωσαν οι εξέδρες λόγω κορωνοϊού.

Η προσμονή των οπαδών είναι μια κατάσταση που πρέπει να διαχειριστούν οι «πράσινοι» δεν είναι όμως η πιο δύσκολη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα το γέννησαν οι ίδιοι με τις δύο άσχημες εμφανίσεις και τις (με κάτω τα χέρια) ήττες τους στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας από τη Μονακό και του πρωταθλήματος από τον Αρη.

Και ήττες με διψήφιες διαφορές από μια πρωτάρα κι άλλη μια ομάδα που είχε 13 ολόκληρα χρόνια να νικήσει τον Παναθηναϊκό στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δημιουργούν ένα τεράστιο «πρέπει»σε παίκτες, που στην πλειονότητά τους δεν είναι μαθημένοι στη διαχείριση τέτοιας ασφυκτικής πίεσης…

Οπαδοί στο ΟΑΚΑ

Χθες, πάντως, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και μετέφερε μήνυμα στήριξης τόσο στους παίκτες όσο και στον Πρίφτη.

Η Φενέρ δεν έχει τη λάμψη των ημερών του Ομπράντοβιτς, παραμένει όμως μια ομάδα με πλούσιο και βαθύ ρόστερ. Δεν είναι ακόμα σε καλή κατάσταση, όπως έδειξε με την αγχωτική επικράτησή της (61-57) επί του Ερυθρού Αστέρα στην Πόλη, κι αυτό είναι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν οι «πράσινοι»για να σπάσουν το ρόδι και να διώξουν τα φαντάσματα.

Τρίτη ήττα στη σειρά θα φέρει πολλούς κλυδωνισμούς κι αυτό το ταρακούνημα είναι ό,τι χειρότερο για μια ομάδα με νέο προπονητή και κομβικές αλλαγές στο ρόστερ της. Είναι υποχρεωμένη να «αγοράσει»χρόνο για να αναπνεύσει κι αυτό μόνο με νίκες μπορεί να το πετύχει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή