Αλλάζει πλάνο η Εθνική

Με απώλειες ταξιδεύει στη Γεωργία η ελληνική ομάδα – Τα σχέδια του Φαντ Σιπ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα χαρτιά του για τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα στο κρίσιμο ματς με τη Γεωργία στο Μπατούμι, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, ανοίγει ο Τζον Φαντ Σιπ. Ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στο 3-5-2, κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι στη θέση του τραυματία Κυριάκου Παπαδόπουλου, που υπέστη θλάση στην προπόνηση της Τρίτης και θα απουσιάσει τόσο από το ματς του Σαββάτου όσο και από αυτό με τη Σουηδία που ακολουθεί, κλήθηκε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, παίκτης που μπορεί, αν χρειαστεί, να εξυπηρετήσει το συγκεκριμένο πλάνο.

Οσον αφορά το κενό του Ζέκα, όπως έδειξε ο Φαντ Σιπστις δοκιμές που πραγματοποίησε τις δύο τελευταίες ημέρες, αυτός που έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα είναι ο Σιώπης, που μαζί με τον Μπουχαλάκη θα αποτελέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ.

Πρόβλημα παρουσιάστηκε χθες και με τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος εξαιτίας μιας μικρής αδιαθεσίας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία ενόψει των αγώνων που ακολουθούν. Οσον αφορά τον Τζαβέλλα, χθες στις δοκιμές χρησιμοποιήθηκε κάποιο διάστημα με τους βασικούς, όμως οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν έπειτα και από τη σημερινή προπόνηση.

Η Εθνική θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους σήμερα και αύριο θα αναχωρήσει για τη Γεωργία.

Το παιχνίδι του Σαββάτου για την 7η αγωνιστική των ομίλων θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν περίπου 7.000 θεατές, καθώς, εξαιτίας των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν στη χώρα, το επιτρεπόμενο ποσοστό πληρότητας είναι το 33% της συνολικής χωρητικότητας. Το «Ατζαραμπέτ Αρένα» που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση, μπορεί να χωρέσει συνολικά 20.000 θεατές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή