Πλώρη επιτυχιών και από τις νέες του ελληνικού πόλο

Πλώρη επιτυχιών και από τις νέες του ελληνικού πόλο

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πόλο Νέων Γυναικών, που διεξάγεται στη Νετάνια (Ισραήλ), προκρίθηκε η αντίστοιχη εθνική ομάδα. Η νέα γενιά του γυναικείου πόλο πέτυχε άλλη μία εντυπωσιακή νίκη, αυτή τη φορά επί της Γερμανίας με 23-3, και κατέκτησε αήττητη την πρώτη θέση στον όμιλό της. Για την τετράδα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του σημερινού παιχνιδιού ανάμεσα στη Σερβία και στη Βραζιλία.  

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου και της Ευτυχίας Καραγιάννη στις αναμετρήσεις με την Ιταλία, τη Σλοβακία και τη Γερμανία έδειξαν ότι διαθέτουν ταλέντο αλλά και διάθεση ώστε το ελληνικό γυναικείο πόλο να επιστρέψει σε ολυμπιακές διακρίσεις. «Η Ελληνική Ομοσπονδία έδωσε σε εμένα και στην Ευτυχία την ευκαιρία να δουλέψουμε αυτό το καλοκαίρι με τις κορασίδες, τις νεάνιδες και τις νέες γυναίκες.

Τα μηνύματα που πήραμε ήταν ενθαρρυντικά. Με τον κατάλληλο σχεδιασμό, με κάποια από αυτά τα παιδιά θα πάμε στο Παρίσι. Τα κορίτσια έχουν τεράστια θέληση και μεγάλες δυνατότητες» δήλωσε στην «Κ» η προπονήτρια Αλεξία Καμμένου.

Η εθνική ομάδα έδειξε θετικά δείγματα από την πρώτη αναμέτρηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η νίκη της απέναντι στην Ιταλία με 12-6 έδειξε ότι αυτή η ομάδα ταξίδεψε στη Νετάνια με στόχο κάτι περισσότερο από την πρόκριση στην οκτάδα. «Είμαι ευχαριστημένη από αυτά που έχω δει. Στο παιχνίδι με την Ιταλία, η οποία είναι μια δυνατή ομάδα, φάνηκε ότι αγωνιστικά βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Εχουμε βρει αγωνιστικό ρυθμό και είμαι ευχαριστημένη από τα κορίτσια μου. Θέλουμε βέβαια να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά» τόνισε η Αλεξία Καμμένου.  

Στην αναμέτρηση με τη Γερμανία οι διεθνείς μας ήταν εντυπωσιακές στην άμυνα. Οσον αφορά την επίθεση, τα 23 τέρματα που πέτυχαν δείχνουν ότι ήταν οι κυρίαρχες. Πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Ειρήνη Νίνου (6 γκολ). Η Εθνική σήμερα έχει ρεπό και αύριο θα αγωνιστεί για την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή