Αλβανοί και Ούγγροι οπαδοί αναστάτωσαν τον 9ο όμιλο

Αλβανοί και Ούγγροι οπαδοί αναστάτωσαν τον 9ο όμιλο

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάλι με πειθαρχικά παραπτώματα φιλάθλων στην Ανατολική Ευρώπη θα πρέπει να ασχοληθεί η FIFA, μετά την τιμωρία της Ουγγαρίας, καθώς οι Αλβανοί οπαδοί διέκοψαν προχθές τον αγώνα με την Πολωνία όταν ο άσος του ΠΑΟΚ Κάρλο Σβιντέρσκι… τόλμησε να σκοράρει χαρίζοντας στους φιλοξενουμένους πολύτιμη νίκη με 1-0.

Οι φίλοι των γηπεδούχων δεν… κρατήθηκαν βλέποντας τον Πολωνό επιθετικό να σκοράρει στο 77΄ κι έτσι να σβήνει πιθανότατα το όνειρο για πρόκριση στο Μουντιάλ, και μάλιστα από όμιλο που περιλαμβάνει και την Αγγλία.

Το ματς ήταν στο 0-0 έως τότε, διατηρώντας την Αλβανία ένα βαθμό μπροστά από τους Πολωνούς, που είπαν όμως την τελευταία λέξη: «Μας έριχναν γεμάτα μπουκάλια μετά το γκολ, ήταν λιγάκι επικίνδυνο» είπε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, δικαιώνοντας τον διαιτητή που διέκοψε για 20 λεπτά την αναμέτρηση.

Οσο για τον Σβιντέρσκι, δεν πρόλαβε να τελειώσει τις δικές του δηλώσεις, καθώς νέα βροχή μπουκαλιών υποχρέωσε τον Πολωνό προπονητή ΓιακούμπΚβιατκόφσκι να τραβήξει μακριά από την κάμερα τον παίκτη του, που είχε γίνει ξανά στόχος.

Επεισόδια προκάλεσαν ξανά και οι Ούγγροι οπαδοί, αυτή τη φορά συμπλεκόμενοι με την αστυνομία στο Γουέμπλεϊ. Η FIFA δήλωσε χθες ότι εξετάζει και τα δύο ματς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή